EL NOU D´OCTUBRE MÉS TRIST

     



         Demà celebren un atre dia dels valencians . Pero demà no pot ser com atres anys . Tenim un govern valencià que continua en el perillós joc de jugar a dos baralles aparentant fent valencianisme convocant un acte per a defendre les senyes d´identitat valencianes (els que no han destruït encara ) .I al mateix temps nega el permís a una firavalencianista en el centre de valència donant prioritat a una marcha catalanista e independentista que tornarà un any més a insultar als valencians i als nostres arrels .

       Pero la decadència de la nostre terra es més greu . Som la comunitat que més destruïxempleo . Lo veig en el carrer a on cada día a els nostres chicotets comerciants i empresaris els costa més mantindre els seus negocis . Carrers abans comercials hui a soles es mantenen els comerços de chinens o kebaps per tots els puestos . Molts dels meus amics estan en el paro i molt pronte tindran que anarse´n del país per que la situació es insostenible .

   El nostre camp afonat , la nostra industria tancada , els nostres sectors tradicionals abocats a vendre al exterior com única eixida i a reduir molt la seua producció . A soles el turisme de sol i plaja mos ha donat enguany alegries .

   Hem perdut les nostres caixes d´aforros , els nostres bancs , el poder económic valencia ha emigrat a Madrit o a Barcelona .

   El balafiament , la corrupció , el desgovern , el catalanisme , la despersonalisacio de la nostra cultura i personalitat pròpia marquen en màxims .

   I demà vorem tot un desfile de trages d´armani molt elegants presumint dels seus càrrecs, dels seus sous , de les seues pensions vitalícies . Vorem desfilar a personages responsables de que als valencians sempre sigam la moneda de canvi dels governs de lanació .

   Gràcies a el pp i el seu soci en els pactes el pspv-psoe els valencians som una comunitat de comparsa que no pinta res , perfecta per a les apetències dels insaciables  socis nacionalistes    .

   Pero la culpa la tenim els valencians perque mos he deixat enganyar per els enemics de la nostra terra i no som capaços de anar tots a una i dir los a estos que ya n´hi ha prou . Mos compraren en Formules 1 , america´s cup , mundials d´hípica , Volvo ocean rice , mundials de pilota . Sense saber que érem nosatres els que pagaven la factura d´eixosevents perfectes per a lluïment personal del polític de torn . I cuant arribaren els temps de crisis tenim que continuant pagant la factura de una desastrosa gestió que mos ha afonat del tot . Ara no poden ni pagar a les farmàcies , ni als dependents , ni als coleges ..... i damunt que mos lo han llevat tot encara voldran que demà els valencianistes que anem a acompanyar a la nostra senyera els aplaudim ...... DEMÀ ANEM A REBRE-LOS COM CAL ... COM UNA SONORA CHIULADA I CRITS DE FABRA DIMISSIÓ.



Comentarios

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL