EL NOU D´OCTUBRE MÉS TRIST | EL BLOG DE MASSAMAGRELL

NUEVO BLOG DE MASSAMAGRELL

NUEVO BLOG DE MASSAMAGRELL
OPINEMOS EN LIBERTAD QUE ES DE LAS POCAS COSAS QUE AUN SON GRATIS

Buscar este blog

EL NOU D´OCTUBRE MÉS TRIST

Written By jose carlos Grau on martes, 8 de octubre de 2013 | martes, octubre 08, 2013

              Demà celebren un atre dia dels valencians . Pero demà no pot ser com atres anys . Tenim un govern valencià que continua en el perillós joc de jugar a dos baralles aparentant fent valencianisme convocant un acte per a defendre les senyes d´identitat valencianes (els que no han destruït encara ) .I al mateix temps nega el permís a una firavalencianista en el centre de valència donant prioritat a una marcha catalanista e independentista que tornarà un any més a insultar als valencians i als nostres arrels .

       Pero la decadència de la nostre terra es més greu . Som la comunitat que més destruïxempleo . Lo veig en el carrer a on cada día a els nostres chicotets comerciants i empresaris els costa més mantindre els seus negocis . Carrers abans comercials hui a soles es mantenen els comerços de chinens o kebaps per tots els puestos . Molts dels meus amics estan en el paro i molt pronte tindran que anarse´n del país per que la situació es insostenible .

   El nostre camp afonat , la nostra industria tancada , els nostres sectors tradicionals abocats a vendre al exterior com única eixida i a reduir molt la seua producció . A soles el turisme de sol i plaja mos ha donat enguany alegries .

   Hem perdut les nostres caixes d´aforros , els nostres bancs , el poder económic valencia ha emigrat a Madrit o a Barcelona .

   El balafiament , la corrupció , el desgovern , el catalanisme , la despersonalisacio de la nostra cultura i personalitat pròpia marquen en màxims .

   I demà vorem tot un desfile de trages d´armani molt elegants presumint dels seus càrrecs, dels seus sous , de les seues pensions vitalícies . Vorem desfilar a personages responsables de que als valencians sempre sigam la moneda de canvi dels governs de lanació .

   Gràcies a el pp i el seu soci en els pactes el pspv-psoe els valencians som una comunitat de comparsa que no pinta res , perfecta per a les apetències dels insaciables  socis nacionalistes    .

   Pero la culpa la tenim els valencians perque mos he deixat enganyar per els enemics de la nostra terra i no som capaços de anar tots a una i dir los a estos que ya n´hi ha prou . Mos compraren en Formules 1 , america´s cup , mundials d´hípica , Volvo ocean rice , mundials de pilota . Sense saber que érem nosatres els que pagaven la factura d´eixosevents perfectes per a lluïment personal del polític de torn . I cuant arribaren els temps de crisis tenim que continuant pagant la factura de una desastrosa gestió que mos ha afonat del tot . Ara no poden ni pagar a les farmàcies , ni als dependents , ni als coleges ..... i damunt que mos lo han llevat tot encara voldran que demà els valencianistes que anem a acompanyar a la nostra senyera els aplaudim ...... DEMÀ ANEM A REBRE-LOS COM CAL ... COM UNA SONORA CHIULADA I CRITS DE FABRA DIMISSIÓ.2 comentarios:

dejanos tu opinión

ULTIMS ARTICULS

Blogger templates

EL NOU VALENCIANISME

Vull que este blog servixca per a desmontar les mentires del poder i defendre a los que hui no tenen ni veu, ni vot ...milers de valencians, valencianistes que han vist com el pp ha defraudat la seua confiança en que sabrien defendre la terra valenciana i els interessos dels valencians . Este blog es de vosatros, dels valencianistes de Massamagrell, de l´horta nort i de tot el regne de Valéncia, per que junts podem dir a uns i a atres que ya n´hi ha prou de atacs a la nostra terra, a la nostra economía , al nostre camp , a la nostra cultura , som i serem valencians i cap de fora te que vindre a dir mos lo que tenim que ser .

EL ORAGE A MASSAMAGRELL

VISITES

PER UN DOMINI DELS VALENCIANS

comparte en facebook

ESTEM EN BLOGAZOS

Blogazos.com. Directorio de Blogs en Español
Jose Carlos Grau 2011. Con la tecnología de Blogger.

UNETE A LOS AMIGOS DE ESTE BLOG