EL PP I EL TERME IMAGINARI PAIS VALENCIÀ

         




            He volgut completar el anterior artícul de la moció del regidor Antonio Calvo al respecte de la llengua valenciana i la inexplicable abstenció del pp de Massamagrell  . Puix vull explicar be als amics i amigues de Massamagrell i de fora del nostre poble com es de enganyosa la política del partit popular de la comunitat valenciana .

Del psoe de Chimo Puig , ni de Compromís , ni dels neocomunistes no espere res . Tots estan venuts al imperialisme catalá . Pero el partit popular es el pijor puix no parla clar , enganya al poble en gests , mentires , donant una de cal i dos d´arena.

No m´agraden les persones que no van de cara , que s´amaguen i fan una cosa per a de esquenes fer totalment lo contrari .

Se que a  algun membre del pp de Massamagrell no està d´acort en este tema de com esta actuant el seu partit , pero com la pela es la pela , i el càrrec el càrrec .
A soles critiquen en privat  i a la hora de votar lo que faça falta . Que n´hi ha que votar que la terra es plana ..puix no passa res si lo mana el partit .

Eixe es el motiu perque yo i la gent que estem en el proyecte de renovació política som superiors moralment a tota esta gent . Yo mai estaria en un proyecte que m´obligara a votar contra els meus principis i creències .
Yo i els meus mai estaríem en un proyecte que va contra lo més sagrat que tenim com a poble . Perque al contrari que la majoria de la gent que está en el pp o el psoe nosatres no estem per a viure de la política i lo únic que nos mou es una voluntat de servici al poble i un gran amor a la nostra terra .


Ara en el pp estan per no escoltar cap moció que vaja en el terme país valencià , fins açífantàstic pero en el mateix pleno rebujaren una moció en contra de la llengua valenciana . ¿Incoherència ? , ¿despropòsit ? ...la única explicació que li trobe es que a soles son propostes de cara a la galeria en el únic objectiu de enganyar al electorat valencianiste del pp en tonteries cuant lo verdaderament important com era la moció de la llengua valenciana que rebujaren .

El pp de la comunitat valenciana ya va vendre la seua anima al diable en el pacte de lacreació de la acadèmia valenciana de la llengua , un pacte que ha fet del partit popular el major impulsor de la catalanisació de la nostra comunitat . El doble joc , el no parlar clar , el amagar la realitat en la seua propaganda ha segut lo habitual en el govern valencià .

A vore si alguna volta per coherencia algú alça el crit en el cel i demostra que realment vol defendre la llengua i cultura dels valencians ...espere els seus comentaris .

Comentarios

  1. De que va la moció eixa? Per que no ho hass explicat al cap i a la fi. Molt blablabla, pero no expliques res, només fas valoracions i crítiques, pero no arrives a cap lloc. M´agradat molt lo de que eres superior moralment, fa poc me vares dir que aço era un blog modest...

    ResponderEliminar
  2. Este blog es modest pero yo i els meus som moralment molt superiors als que deixen en mans de la oposicio un tema tant important .

    ResponderEliminar
  3. Pero explicar-ho no ho expliques... De que va la moció sobre la llengua? One more time...

    ResponderEliminar
  4. Luego te lo explico ,estoy reunido

    ResponderEliminar
  5. Va de la historia de una traicio , de com el partit en el poder va vendre lo mes sagrat que te un poble per tindre carta blanca en Madrit .
    Parla de com uns pocs seguím lluitant per la valenciania del nostre poble ,donant crits al aire que no mos escolta .
    Parla d una llengua que va convertir en inmortal ,Joanot Martorell , Ausias March ,Isabel de Villena ,Jaume Roig i que era la mes dolça d Europa .
    Hui tots els grups politics recolçen una academia de la llengua que nega la existencia de la nostra llengua . D aixo parlem .

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL