EL PP I EL TERME IMAGINARI PAIS VALENCIÀ | EL BLOG DE MASSAMAGRELL

NUEVO BLOG DE MASSAMAGRELL

NUEVO BLOG DE MASSAMAGRELL
OPINEMOS EN LIBERTAD QUE ES DE LAS POCAS COSAS QUE AUN SON GRATIS

Buscar este blog

EL PP I EL TERME IMAGINARI PAIS VALENCIÀ

Written By jose carlos Grau on domingo, 2 de junio de 2013 | domingo, junio 02, 2013

         
            He volgut completar el anterior artícul de la moció del regidor Antonio Calvo al respecte de la llengua valenciana i la inexplicable abstenció del pp de Massamagrell  . Puix vull explicar be als amics i amigues de Massamagrell i de fora del nostre poble com es de enganyosa la política del partit popular de la comunitat valenciana .

Del psoe de Chimo Puig , ni de Compromís , ni dels neocomunistes no espere res . Tots estan venuts al imperialisme catalá . Pero el partit popular es el pijor puix no parla clar , enganya al poble en gests , mentires , donant una de cal i dos d´arena.

No m´agraden les persones que no van de cara , que s´amaguen i fan una cosa per a de esquenes fer totalment lo contrari .

Se que a  algun membre del pp de Massamagrell no està d´acort en este tema de com esta actuant el seu partit , pero com la pela es la pela , i el càrrec el càrrec .
A soles critiquen en privat  i a la hora de votar lo que faça falta . Que n´hi ha que votar que la terra es plana ..puix no passa res si lo mana el partit .

Eixe es el motiu perque yo i la gent que estem en el proyecte de renovació política som superiors moralment a tota esta gent . Yo mai estaria en un proyecte que m´obligara a votar contra els meus principis i creències .
Yo i els meus mai estaríem en un proyecte que va contra lo més sagrat que tenim com a poble . Perque al contrari que la majoria de la gent que está en el pp o el psoe nosatres no estem per a viure de la política i lo únic que nos mou es una voluntat de servici al poble i un gran amor a la nostra terra .


Ara en el pp estan per no escoltar cap moció que vaja en el terme país valencià , fins açífantàstic pero en el mateix pleno rebujaren una moció en contra de la llengua valenciana . ¿Incoherència ? , ¿despropòsit ? ...la única explicació que li trobe es que a soles son propostes de cara a la galeria en el únic objectiu de enganyar al electorat valencianiste del pp en tonteries cuant lo verdaderament important com era la moció de la llengua valenciana que rebujaren .

El pp de la comunitat valenciana ya va vendre la seua anima al diable en el pacte de lacreació de la acadèmia valenciana de la llengua , un pacte que ha fet del partit popular el major impulsor de la catalanisació de la nostra comunitat . El doble joc , el no parlar clar , el amagar la realitat en la seua propaganda ha segut lo habitual en el govern valencià .

A vore si alguna volta per coherencia algú alça el crit en el cel i demostra que realment vol defendre la llengua i cultura dels valencians ...espere els seus comentaris .

5 comentarios:

 1. De que va la moció eixa? Per que no ho hass explicat al cap i a la fi. Molt blablabla, pero no expliques res, només fas valoracions i crítiques, pero no arrives a cap lloc. M´agradat molt lo de que eres superior moralment, fa poc me vares dir que aço era un blog modest...

  ResponderEliminar
 2. Este blog es modest pero yo i els meus som moralment molt superiors als que deixen en mans de la oposicio un tema tant important .

  ResponderEliminar
 3. Pero explicar-ho no ho expliques... De que va la moció sobre la llengua? One more time...

  ResponderEliminar
 4. Va de la historia de una traicio , de com el partit en el poder va vendre lo mes sagrat que te un poble per tindre carta blanca en Madrit .
  Parla de com uns pocs seguím lluitant per la valenciania del nostre poble ,donant crits al aire que no mos escolta .
  Parla d una llengua que va convertir en inmortal ,Joanot Martorell , Ausias March ,Isabel de Villena ,Jaume Roig i que era la mes dolça d Europa .
  Hui tots els grups politics recolçen una academia de la llengua que nega la existencia de la nostra llengua . D aixo parlem .

  ResponderEliminar

dejanos tu opinión

ULTIMS ARTICULS

Blogger templates

EL NOU VALENCIANISME

Vull que este blog servixca per a desmontar les mentires del poder i defendre a los que hui no tenen ni veu, ni vot ...milers de valencians, valencianistes que han vist com el pp ha defraudat la seua confiança en que sabrien defendre la terra valenciana i els interessos dels valencians . Este blog es de vosatros, dels valencianistes de Massamagrell, de l´horta nort i de tot el regne de Valéncia, per que junts podem dir a uns i a atres que ya n´hi ha prou de atacs a la nostra terra, a la nostra economía , al nostre camp , a la nostra cultura , som i serem valencians i cap de fora te que vindre a dir mos lo que tenim que ser .

EL ORAGE A MASSAMAGRELL

VISITES

PER UN DOMINI DELS VALENCIANS

comparte en facebook

ESTEM EN BLOGAZOS

Blogazos.com. Directorio de Blogs en Español
Jose Carlos Grau 2011. Con la tecnología de Blogger.

UNETE A LOS AMIGOS DE ESTE BLOG