EL SILENCI DE LA DESINFORMACIO



Tomas Rincón miembro de la junta directiva de renovacio politica 


         Sembla mentira que hui en dia la prensa de nostre entorn se seguixca cridant prensa lliure i professional, mes quan protestes d'un centenar de persones fartes de les corrupteles en les corts valencianes han segut silenciades i ningunejats, fins i tot ocultades per editorials moltissim mes importants a criteri de no sabem que interesos.


       Segur que si les protestes havesen segut fomentades per part dels que hui per hui se fan cridar defensors dels interesos de nostre poble disfrassats de politics propers serien publiques a bombo i platillo. Pero aixo no ha passat hem segut un grup de persones fartes, fartes de soportar mentires i enganys per part dels que se senten en els bancs de les Corts Valencianes, de que se coneixca a nostra comunitat com el paradis dels corruptes, dels amigisme, del malbarat i no d'oportunitats per a nostres jovens, per la creacio d'ocupacio per a nostres parats, de foment de les noves tecnoligies, d'energies netes i renovables, d'una agricultura moderna i sostenible, per fomentar i recolzar als mamprenedors.
El disabte varen eixir a defendre nostre bon nom, nostra honradea i futur de la nostra comunitat, pero la prensa subvencionada i al servici d'oscurs interesses no ha dit res, no els importa la veu del poble... nostra veu..... la teua veu.
#netejalescorts.... implicats fora
RENOVACIO POLITICA




Antonio Calvo regidor de Massamagrell en la concentracio 

Comentarios

  1. Per fi algú que sap escriure, ab criteri i sense faltes ortogràfiques, una llàstima que no siga del poble, Renovació Política pot arribar a ser alternativa, pero només allà on tinga al capdavant gent en trellat i no com lo que mos ha tocat en Massamagrell, quina sort tenim entre uns i atres, "apaga i vamonos".

    ResponderEliminar
  2. el blog de Massamagrell4 de febrero de 2013, 23:26

    Home yo soc del poble i no soc Joanot Martorell pero en este bloc se escriu en llengua valenciana i en castella .

    ResponderEliminar
  3. A vore si parles en mosatros i juntem forçes

    ResponderEliminar
  4. Anime, que en Renovacio Politica son bons

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL