EL SILENCI DE LA DESINFORMACIO | EL BLOG DE MASSAMAGRELL

NUEVO BLOG DE MASSAMAGRELL

NUEVO BLOG DE MASSAMAGRELL
OPINEMOS EN LIBERTAD QUE ES DE LAS POCAS COSAS QUE AUN SON GRATIS

Buscar este blog

EL SILENCI DE LA DESINFORMACIO

Written By jose carlos Grau on lunes, 4 de febrero de 2013 | lunes, febrero 04, 2013Tomas Rincón miembro de la junta directiva de renovacio politica 


         Sembla mentira que hui en dia la prensa de nostre entorn se seguixca cridant prensa lliure i professional, mes quan protestes d'un centenar de persones fartes de les corrupteles en les corts valencianes han segut silenciades i ningunejats, fins i tot ocultades per editorials moltissim mes importants a criteri de no sabem que interesos.


       Segur que si les protestes havesen segut fomentades per part dels que hui per hui se fan cridar defensors dels interesos de nostre poble disfrassats de politics propers serien publiques a bombo i platillo. Pero aixo no ha passat hem segut un grup de persones fartes, fartes de soportar mentires i enganys per part dels que se senten en els bancs de les Corts Valencianes, de que se coneixca a nostra comunitat com el paradis dels corruptes, dels amigisme, del malbarat i no d'oportunitats per a nostres jovens, per la creacio d'ocupacio per a nostres parats, de foment de les noves tecnoligies, d'energies netes i renovables, d'una agricultura moderna i sostenible, per fomentar i recolzar als mamprenedors.
El disabte varen eixir a defendre nostre bon nom, nostra honradea i futur de la nostra comunitat, pero la prensa subvencionada i al servici d'oscurs interesses no ha dit res, no els importa la veu del poble... nostra veu..... la teua veu.
#netejalescorts.... implicats fora
RENOVACIO POLITICA
Antonio Calvo regidor de Massamagrell en la concentracio 

5 comentarios:

 1. Per fi algú que sap escriure, ab criteri i sense faltes ortogràfiques, una llàstima que no siga del poble, Renovació Política pot arribar a ser alternativa, pero només allà on tinga al capdavant gent en trellat i no com lo que mos ha tocat en Massamagrell, quina sort tenim entre uns i atres, "apaga i vamonos".

  ResponderEliminar
 2. el blog de Massamagrell4 de febrero de 2013, 23:26

  Home yo soc del poble i no soc Joanot Martorell pero en este bloc se escriu en llengua valenciana i en castella .

  ResponderEliminar
 3. Anime, que en Renovacio Politica son bons

  ResponderEliminar

dejanos tu opinión

ULTIMS ARTICULS

Blogger templates

EL NOU VALENCIANISME

Vull que este blog servixca per a desmontar les mentires del poder i defendre a los que hui no tenen ni veu, ni vot ...milers de valencians, valencianistes que han vist com el pp ha defraudat la seua confiança en que sabrien defendre la terra valenciana i els interessos dels valencians . Este blog es de vosatros, dels valencianistes de Massamagrell, de l´horta nort i de tot el regne de Valéncia, per que junts podem dir a uns i a atres que ya n´hi ha prou de atacs a la nostra terra, a la nostra economía , al nostre camp , a la nostra cultura , som i serem valencians i cap de fora te que vindre a dir mos lo que tenim que ser .

EL ORAGE A MASSAMAGRELL

VISITES

PER UN DOMINI DELS VALENCIANS

comparte en facebook

ESTEM EN BLOGAZOS

Blogazos.com. Directorio de Blogs en Español
Jose Carlos Grau 2011. Con la tecnología de Blogger.

UNETE A LOS AMIGOS DE ESTE BLOG