PERQUE RENOVACIO


     

Jose Carlos Grau presidente comarcal de renovació política en l´horta nort


      Veig a amics abans lluitadors vençuts ,veig a  molts dels que adés ,des-pus ahir treballaven colçe a colçe per un futur en clau valenciana agenogats  en la situació .

       Si abans no teniem cap oportunitat lluitavem ¿perque ara no ? ¿ Que voleu que els mateixos que han afonat la terra valenciana es perpetuen en el poder ? .

       Mos dividen les etiquetes i ya n´hi ha prou . SOM VALENCIANS I VALENCIANISTES i no mos importa res que tu sigues nacionaliste ,regionaliste ,foraliste i demés tonteries senseimportància . Abans estàvem units i érem forts ¿perque no tornar a juntar nos i lluitar perque a la terra valenciana torne la riquea i el esplendor ?.

        Qual es la excusa : ¿no tinc temps? , ¿no me cau be Benjamin Lafarga? , ¿sou regionalistes? , ¿sou nacionalistes? .Podem estar uns atres vint anys esperant que el pp el psoe oqualsevol atre partit centraliste o catalaniste arregle lo que han afonat.



        .Tenim que recuperar el nostre camp i que el llauraor reba un preu just per la seua collita , tenim que recuperar les nostres industries exportadores que gràcies a que el pp i psoe no mos defengueren en Europa hui son historia . Hem sigut un regne pròsper ,l´horta d´Espanya .Hui no mos queda res :Han venut la nostra personalitat per arribar al poder (AVLL) ,han afonat caixes d´aforros en més de cent anys d´historia que donaven servici als ciutadans humildes i al nostres chicotets empresaris ,han destruït les nostres costes en un urbanisme salvage ,han invertit en vendre pa i circ(grans events) i no crear riquea permanent i llocs de treball  . 
El seu despilfarro mos ha condenat a anys d´intervenció i de destrucció de la societat del benestar .

      ¿I no es hora de fer algo? a mi me renoven les ganes de lluitar per a mandar al paro  a tota esta gentola que mos ha afonat i s´ha enriquit gràcies a mentir als valencians i vendre mos al millor postor .
  Es hora de que desperteu i començem junts a movilisar al poble 
COMENÇA LA REVOLUCIÓ PACÍFICA ,COMENÇA LA RENOVACIÓ POLÍTICA ,UNIX TE A NOSATRES SOM DIFERENTS .
      Vine demá al sopar coloqui en el bar punt d´encontre de Massamagrell .


Comentarios

  1. José Carlos, te queda mejor la plantilla que tenías antes. Mira de cambiar tipos de letra, colores y distribución.

    En todo caso te aconsejo que crees un blog única y exclusivamente para probar plantillas.

    Saludos.

    ResponderEliminar
  2. estoy en pruebas lamento los cambios bruscos pero voy probando , tengo varios blogs de pruebas pero mira ,antes de acabar la semana estará acabado , a mi ¡me gusta esta plantilla nueva ,no se que os parece

    ResponderEliminar
  3. bueno vayamos por partes;enhorabuena por volver a escribir,no me entero con esta plantilla_espero aconstumbrarme pronto_

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL