PERQUE RENOVACIO | EL BLOG DE MASSAMAGRELL

NUEVO BLOG DE MASSAMAGRELL

NUEVO BLOG DE MASSAMAGRELL
OPINEMOS EN LIBERTAD QUE ES DE LAS POCAS COSAS QUE AUN SON GRATIS

Buscar este blog

PERQUE RENOVACIO

Written By jose carlos Grau on martes, 11 de septiembre de 2012 | martes, septiembre 11, 2012


     

Jose Carlos Grau presidente comarcal de renovació política en l´horta nort


      Veig a amics abans lluitadors vençuts ,veig a  molts dels que adés ,des-pus ahir treballaven colçe a colçe per un futur en clau valenciana agenogats  en la situació .

       Si abans no teniem cap oportunitat lluitavem ¿perque ara no ? ¿ Que voleu que els mateixos que han afonat la terra valenciana es perpetuen en el poder ? .

       Mos dividen les etiquetes i ya n´hi ha prou . SOM VALENCIANS I VALENCIANISTES i no mos importa res que tu sigues nacionaliste ,regionaliste ,foraliste i demés tonteries senseimportància . Abans estàvem units i érem forts ¿perque no tornar a juntar nos i lluitar perque a la terra valenciana torne la riquea i el esplendor ?.

        Qual es la excusa : ¿no tinc temps? , ¿no me cau be Benjamin Lafarga? , ¿sou regionalistes? , ¿sou nacionalistes? .Podem estar uns atres vint anys esperant que el pp el psoe oqualsevol atre partit centraliste o catalaniste arregle lo que han afonat.        .Tenim que recuperar el nostre camp i que el llauraor reba un preu just per la seua collita , tenim que recuperar les nostres industries exportadores que gràcies a que el pp i psoe no mos defengueren en Europa hui son historia . Hem sigut un regne pròsper ,l´horta d´Espanya .Hui no mos queda res :Han venut la nostra personalitat per arribar al poder (AVLL) ,han afonat caixes d´aforros en més de cent anys d´historia que donaven servici als ciutadans humildes i al nostres chicotets empresaris ,han destruït les nostres costes en un urbanisme salvage ,han invertit en vendre pa i circ(grans events) i no crear riquea permanent i llocs de treball  . 
El seu despilfarro mos ha condenat a anys d´intervenció i de destrucció de la societat del benestar .

      ¿I no es hora de fer algo? a mi me renoven les ganes de lluitar per a mandar al paro  a tota esta gentola que mos ha afonat i s´ha enriquit gràcies a mentir als valencians i vendre mos al millor postor .
  Es hora de que desperteu i començem junts a movilisar al poble 
COMENÇA LA REVOLUCIÓ PACÍFICA ,COMENÇA LA RENOVACIÓ POLÍTICA ,UNIX TE A NOSATRES SOM DIFERENTS .
      Vine demá al sopar coloqui en el bar punt d´encontre de Massamagrell .


3 comentarios:

 1. José Carlos, te queda mejor la plantilla que tenías antes. Mira de cambiar tipos de letra, colores y distribución.

  En todo caso te aconsejo que crees un blog única y exclusivamente para probar plantillas.

  Saludos.

  ResponderEliminar
 2. estoy en pruebas lamento los cambios bruscos pero voy probando , tengo varios blogs de pruebas pero mira ,antes de acabar la semana estará acabado , a mi ¡me gusta esta plantilla nueva ,no se que os parece

  ResponderEliminar
 3. bueno vayamos por partes;enhorabuena por volver a escribir,no me entero con esta plantilla_espero aconstumbrarme pronto_

  ResponderEliminar

dejanos tu opinión

ULTIMS ARTICULS

Blogger templates

EL NOU VALENCIANISME

Vull que este blog servixca per a desmontar les mentires del poder i defendre a los que hui no tenen ni veu, ni vot ...milers de valencians, valencianistes que han vist com el pp ha defraudat la seua confiança en que sabrien defendre la terra valenciana i els interessos dels valencians . Este blog es de vosatros, dels valencianistes de Massamagrell, de l´horta nort i de tot el regne de Valéncia, per que junts podem dir a uns i a atres que ya n´hi ha prou de atacs a la nostra terra, a la nostra economía , al nostre camp , a la nostra cultura , som i serem valencians i cap de fora te que vindre a dir mos lo que tenim que ser .

EL ORAGE A MASSAMAGRELL

VISITES

PER UN DOMINI DELS VALENCIANS

comparte en facebook

ESTEM EN BLOGAZOS

Blogazos.com. Directorio de Blogs en Español
Jose Carlos Grau 2011. Con la tecnología de Blogger.

UNETE A LOS AMIGOS DE ESTE BLOG