DESPERTEM VALENCIANS | EL BLOG DE MASSAMAGRELL

NUEVO BLOG DE MASSAMAGRELL

NUEVO BLOG DE MASSAMAGRELL
OPINEMOS EN LIBERTAD QUE ES DE LAS POCAS COSAS QUE AUN SON GRATIS

Buscar este blog

DESPERTEM VALENCIANS

Written By jose carlos Grau on jueves, 2 de octubre de 2014 | jueves, octubre 02, 2014


Ya estem prop un any més del nou d´octubre, un día que molts valencians eixim en la processó cívica a acompanyar a la nostra real senyera i reivindicar que som un poble viu i que no serem moneda de canvi de ningú . 

Els valencians necessitem una força política pròpia que mire pels nostres interessos .Un partit polítc que tinga els seus interessos açí i no en Madrit, ni en Barcelona .Ara mateix cap partit en representació parlamentaria defén al poble valencià .El govern de Alberto Fabra es un títere en un país en que la comunitat valenciana no conta, es la tonta útil que servix de carnada per a deixar contents als catalans entregant-los la nostra llengua i cultura  i ser la plaja de Madrit. Estem emprobits i som comunitat en pijor financiació per habitant .Lo varem ser en els governs socialistes i lo som en els governs del pp .

       La Espanya que voran els nostres fills, será una Espanya federal, a on les comunitats autònomes seran autèntics estats dins d´un país plural . Això no es res roïn si les transferències d´uns i  d´atres es fixen i se marquen clarament els màrgens competencials evitant duplicitats i invasió de competències .Estats molt patriòtics com els Alemanys o els Estats Units son estats federals i han sabut mantindre a ralla històricament als nacionalistes que aposten per dividir a uns i a atres i destruir el estat .

     No podem ser una comunitat de segona, no podem deixar que aquells que han destruït tot lo bo que tenia esta terra tornen a governar, ni aquells que volen entregarnos com trofeu al nacionalisme catalá.Tenim que apostar per una opció valenciana, per una opció que torne a recuperar el nostre paper orgullós entre les terres d´Espanya .Necessitem apostar per lo nostre, apostar per lo valencià, i per això demane a tots els partits i associacions que es consideren valencianistes, que façen un esforç i apleguen als acorts necessaris per a que els ciutadans tinguen a soles una opció valencianista per triar .

    Se jugem molt, si guanya el tripartit d´esquerres o els seus socis, serem una comunitat títere a les ordres del catalanisme, si torna a guanyar i governa el pp estarem 4 anys a la cua de Espanya en inversions i capacitats per a eixir de la crisis. No mos queda alternativa que apostar per lo valencià, per lo nostre i si som molts partits dividits no som alternativa, es hora de deixar el protagonisme, les enemistats personals, o som un o no serem .Despertem valencians junten-mos i parlem es hora de dir prou .
     

2 comentarios:

  1. Els mesos de dates imporants d'escriuen en mayúscula, Nou/9 d'Octubre. Dia no porta accent i Real Senyera també s'escriu en mayúscula. Poble Valencià, d'Alberto, Comunitat Valenciana, és, empobrits i no emprobits, ho vàrem i no 'lo varem', L'Espanya, serà, és, són, alemanys (no és un nom propi en el context que ho gastes), catlà, PP, coa i no cua (és català cua), d'Espanya, crisi i no crisis. A part de totes estes faltes, està mal puntuat.

    Dus molts anys en el valencianisme i no pots permetre't estos fallos. No pot ser. Per atra banda volia preguntar-te per l'assunt del candidat de RePo en la llista de les europees que ha eixit posant en un bust de Franco i que tenia moltes entrades en el Facebook defenent el franquisme, ¿deuria RePo expulsar-lo tal i com ha demanat Unió?

    En Massamagrell s'estem organisant, un partit net, valencianiste... Hi ha que ser coherents.

    ResponderEliminar
  2. Intente fer-ho lo millor que se i tinc erros pero intente enmendarlos, respecte a a Juan Carlos no vaig a ser yo qui li diga a ningú lo que te que fer. Renovació política rebuja les dictadures, som un partit que creu i defensa la democracia .De totes formes eixes fotos son més antigues al naiximent de repo .

    ResponderEliminar

dejanos tu opinión

ULTIMS ARTICULS

Blogger templates

EL NOU VALENCIANISME

Vull que este blog servixca per a desmontar les mentires del poder i defendre a los que hui no tenen ni veu, ni vot ...milers de valencians, valencianistes que han vist com el pp ha defraudat la seua confiança en que sabrien defendre la terra valenciana i els interessos dels valencians . Este blog es de vosatros, dels valencianistes de Massamagrell, de l´horta nort i de tot el regne de Valéncia, per que junts podem dir a uns i a atres que ya n´hi ha prou de atacs a la nostra terra, a la nostra economía , al nostre camp , a la nostra cultura , som i serem valencians i cap de fora te que vindre a dir mos lo que tenim que ser .

EL ORAGE A MASSAMAGRELL

VISITES

PER UN DOMINI DELS VALENCIANS

comparte en facebook

ESTEM EN BLOGAZOS

Blogazos.com. Directorio de Blogs en Español
Jose Carlos Grau 2011. Con la tecnología de Blogger.

UNETE A LOS AMIGOS DE ESTE BLOG