DESPERTEM VALENCIANS


Ya estem prop un any més del nou d´octubre, un día que molts valencians eixim en la processó cívica a acompanyar a la nostra real senyera i reivindicar que som un poble viu i que no serem moneda de canvi de ningú . 

Els valencians necessitem una força política pròpia que mire pels nostres interessos .Un partit polítc que tinga els seus interessos açí i no en Madrit, ni en Barcelona .Ara mateix cap partit en representació parlamentaria defén al poble valencià .El govern de Alberto Fabra es un títere en un país en que la comunitat valenciana no conta, es la tonta útil que servix de carnada per a deixar contents als catalans entregant-los la nostra llengua i cultura  i ser la plaja de Madrit. Estem emprobits i som comunitat en pijor financiació per habitant .Lo varem ser en els governs socialistes i lo som en els governs del pp .

       La Espanya que voran els nostres fills, será una Espanya federal, a on les comunitats autònomes seran autèntics estats dins d´un país plural . Això no es res roïn si les transferències d´uns i  d´atres es fixen i se marquen clarament els màrgens competencials evitant duplicitats i invasió de competències .Estats molt patriòtics com els Alemanys o els Estats Units son estats federals i han sabut mantindre a ralla històricament als nacionalistes que aposten per dividir a uns i a atres i destruir el estat .

     No podem ser una comunitat de segona, no podem deixar que aquells que han destruït tot lo bo que tenia esta terra tornen a governar, ni aquells que volen entregarnos com trofeu al nacionalisme catalá.Tenim que apostar per una opció valenciana, per una opció que torne a recuperar el nostre paper orgullós entre les terres d´Espanya .Necessitem apostar per lo nostre, apostar per lo valencià, i per això demane a tots els partits i associacions que es consideren valencianistes, que façen un esforç i apleguen als acorts necessaris per a que els ciutadans tinguen a soles una opció valencianista per triar .

    Se jugem molt, si guanya el tripartit d´esquerres o els seus socis, serem una comunitat títere a les ordres del catalanisme, si torna a guanyar i governa el pp estarem 4 anys a la cua de Espanya en inversions i capacitats per a eixir de la crisis. No mos queda alternativa que apostar per lo valencià, per lo nostre i si som molts partits dividits no som alternativa, es hora de deixar el protagonisme, les enemistats personals, o som un o no serem .Despertem valencians junten-mos i parlem es hora de dir prou .
     

Comentarios

  1. Els mesos de dates imporants d'escriuen en mayúscula, Nou/9 d'Octubre. Dia no porta accent i Real Senyera també s'escriu en mayúscula. Poble Valencià, d'Alberto, Comunitat Valenciana, és, empobrits i no emprobits, ho vàrem i no 'lo varem', L'Espanya, serà, és, són, alemanys (no és un nom propi en el context que ho gastes), catlà, PP, coa i no cua (és català cua), d'Espanya, crisi i no crisis. A part de totes estes faltes, està mal puntuat.

    Dus molts anys en el valencianisme i no pots permetre't estos fallos. No pot ser. Per atra banda volia preguntar-te per l'assunt del candidat de RePo en la llista de les europees que ha eixit posant en un bust de Franco i que tenia moltes entrades en el Facebook defenent el franquisme, ¿deuria RePo expulsar-lo tal i com ha demanat Unió?

    En Massamagrell s'estem organisant, un partit net, valencianiste... Hi ha que ser coherents.

    ResponderEliminar
  2. Intente fer-ho lo millor que se i tinc erros pero intente enmendarlos, respecte a a Juan Carlos no vaig a ser yo qui li diga a ningú lo que te que fer. Renovació política rebuja les dictadures, som un partit que creu i defensa la democracia .De totes formes eixes fotos son més antigues al naiximent de repo .

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL