ELS VALENCIANS TENIM SANC D´ORCHATA | EL BLOG DE MASSAMAGRELL

NUEVO BLOG DE MASSAMAGRELL

NUEVO BLOG DE MASSAMAGRELL
OPINEMOS EN LIBERTAD QUE ES DE LAS POCAS COSAS QUE AUN SON GRATIS

Buscar este blog

ELS VALENCIANS TENIM SANC D´ORCHATA

Written By jose carlos Grau on domingo, 14 de septiembre de 2014 | domingo, septiembre 14, 2014

     
           Encara mos passa poc, perque nosatres som aixina, meninfots i no mirem més enllá dels nostres nassos . Estic fart de passar tots els dies per les carreteres valencianes i llegir : Via de servei,Xarxa... a molta gent li pareixerà una tonteria pero ¿si en valencià es servici i estem en Valéncia perque te que ficar lo mal ? . No vull que els cartells i la informació publica estiga en català . Estos del pp se mereixen que els valencians li´s peguem una pata al cul i els enviem a Madrit . No  tenim que aguantar a soles que tingam els valencians la pijor financiacio de tot el país , i que sigam eixemple de balafiament bestial i corrupció, també tenim que aguantar que les nostres carreteres, els anuncis municipals i que en les escoles, universitats, mijos de comunicació, la llengua valenciana ha segut substituïda per un dialecte infecte inventat  .

No me estranya que cuant se me ocurrix escrivir alguna cosa en llengua valenciana , va i el iluminat del regidor de festes i subnormalisacio llingüística de Massamagrell, el sr Fran lliberat Carbonell diga que escric en una llengua estrangera, si la de sa tia .

El pp ha deixat la cultura a funcionaris catalanistes i en mans de la acadèmia valenciana de la llengua, lo que no diu es de que llengua .

Hui per a tot el mon lo important es la economía doméstica i estic d´acort pero si tenim uns joves que no coneixen la seua llengua, ni la seua cultura i ni la valoren com anem a tindre futur com a poble .

Una amiga d´açí de Massamagrell estudiant de la universitat de castelló, escriu en facebook en total normalitat : avuidoncs.... i cuant li dic que lo escriga en valencià me diu que es lo que li ensenyen en classe .Les universitats valencianes son un niu de sectaris independentistes catalans, a on sindicats apoyats pel rectorat com el bea o el sepc prediquen la catalanitat no a soles de la nostra llengua sino del poble valencià .
 Catalunya gràcies al nacionalisme hui es símbol de radicalitat, incultura i manipulació històrica .Han creat un mite de una falsa invasió espanyola al feliç históric regne català conqueridor de Mallorca i Valéncia .I la veritat es que ni Catalunya ha segut mai un regne, ni Valéncia va ser conquerida per catalans (2%) .

I gracies al partit que governa 20 anys la comunitat valenciana i la seua entrega al nacionalisme, els valencians som moneda de canvi en moltisimes coses i partits com compromís (representants del nacionalisme català en Valéncia) tenen cada volta més opcions de arribar al poder .,

Un atre tema similar es la ch, una lletra que de sempre mos ha identificat com a valencians , ELS CHES . I que han conseguit que estiga en perill d´extinció . Si es que estos del pp son de guillotina (simbòlicament parlant clar) ,si mos han canviat fins al nom . De sempre ha segut Valéncia i ara volen que lo fiquem com volen els catalans .València. 

Crec que es hora que els valencians que estem farts de moltes coses i algunes com estes, mos unim i digam que ya n´hi ha prou de que sigam moneda de canvi dels grans partits i els seus pactes en els nacionalistes, si no defenen lo nostre cap de fora el fará .

I ya no parlem de llengua, es tot , si no som capaços de defendre lo més bàsic que heretarem dels nostres pares i yayos com anem a dir algo cuant mos han furtat les centenàries caixes d´aforros, la nostra industria tradicional, el nostre camp que ha segut el orgull i el forment de moltes generacions de valencians, i ara cuant vinga Rajoy o Fabra o Bailach o Gonzalez Pons li voteu, total que més dona 20 que 24 anys, ¿encara li´s queda alguna cosa que destruir ?.Total tenim la sanc d´orchata o ¿no?. ¿Parlem ?. Que més mos te que passar per a que tots els que volem de veritat a esta terra li donem una alternativa de futur.

0 comentarios:

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

ULTIMS ARTICULS

Blogger templates

EL NOU VALENCIANISME

Vull que este blog servixca per a desmontar les mentires del poder i defendre a los que hui no tenen ni veu, ni vot ...milers de valencians, valencianistes que han vist com el pp ha defraudat la seua confiança en que sabrien defendre la terra valenciana i els interessos dels valencians . Este blog es de vosatros, dels valencianistes de Massamagrell, de l´horta nort i de tot el regne de Valéncia, per que junts podem dir a uns i a atres que ya n´hi ha prou de atacs a la nostra terra, a la nostra economía , al nostre camp , a la nostra cultura , som i serem valencians i cap de fora te que vindre a dir mos lo que tenim que ser .

EL ORAGE A MASSAMAGRELL

VISITES

PER UN DOMINI DELS VALENCIANS

comparte en facebook

ESTEM EN BLOGAZOS

Blogazos.com. Directorio de Blogs en Español
Jose Carlos Grau 2011. Con la tecnología de Blogger.

UNETE A LOS AMIGOS DE ESTE BLOG