EL MUNDIAL DE PILOTA AL NOSTRE POBLE | EL BLOG DE MASSAMAGRELL

NUEVO BLOG DE MASSAMAGRELL

NUEVO BLOG DE MASSAMAGRELL
OPINEMOS EN LIBERTAD QUE ES DE LAS POCAS COSAS QUE AUN SON GRATIS

Buscar este blog

EL MUNDIAL DE PILOTA AL NOSTRE POBLE

Written By jose carlos Grau on miércoles, 3 de septiembre de 2014 | miércoles, septiembre 03, 2014

   


     
        Es una bona noticia que en Massamagrell es celebre el mundial de pilota. El nostre deport més autòcton te una bona oportunitat per a que les noves generacions continuen el camí dels nostres pilotaris i que Valéncia continue següent una poténcia a nivell europeu .

       Pero la grata notícia de la celebració al nostre poble del mundial no pot ocultar la falta de instalacions deportives per a que se practique este i atres deports al nostre poble .Massamagrell a la cua fa anys en inversió per habitant i el balafiament per part del govern del pp en polítiques de circ, fa que el nostre poble no tinga un auténtic pavelló cobert (a banda de parches carisims com el one wall ). Ni instalacions adequades per a la practica deportiva .

       A soles fa falta pegar se una volta per atres pobles del costat i vore com aMassamagrell anys de polítiques a soles cara a la galeria i el auto-bombo mos han fet ser un poble gran en instalacions pijors que un chicotet .I ademés les que n´hi han tanquen els dies festius cuant la gent te temps per a utilisar los .

        Es una ventaja tindre a un alcalde de diputat de deports i joventut de la dipu, mos arriben molts events, pero desgraciadament res queda per a us i disfrute dels veïns.Desgraciadament no som Benidorm i no tenim una industria hotelera i de servicis queplenar en grans events, som un poble com casi tots que mos falten moltes coses i tota pedra fa paret pero si me donen a triar preferix que els meus fills tinguen unes bones instalacions a on jugar a pilota i a lo que vullguen  i que el mundial de pilota el façen en el poble del costat .

0 comentarios:

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

ULTIMS ARTICULS

Blogger templates

EL NOU VALENCIANISME

Vull que este blog servixca per a desmontar les mentires del poder i defendre a los que hui no tenen ni veu, ni vot ...milers de valencians, valencianistes que han vist com el pp ha defraudat la seua confiança en que sabrien defendre la terra valenciana i els interessos dels valencians . Este blog es de vosatros, dels valencianistes de Massamagrell, de l´horta nort i de tot el regne de Valéncia, per que junts podem dir a uns i a atres que ya n´hi ha prou de atacs a la nostra terra, a la nostra economía , al nostre camp , a la nostra cultura , som i serem valencians i cap de fora te que vindre a dir mos lo que tenim que ser .

EL ORAGE A MASSAMAGRELL

VISITES

PER UN DOMINI DELS VALENCIANS

comparte en facebook

ESTEM EN BLOGAZOS

Blogazos.com. Directorio de Blogs en Español
Jose Carlos Grau 2011. Con la tecnología de Blogger.

UNETE A LOS AMIGOS DE ESTE BLOG