EL MUNDIAL DE PILOTA AL NOSTRE POBLE

   


     
        Es una bona noticia que en Massamagrell es celebre el mundial de pilota. El nostre deport més autòcton te una bona oportunitat per a que les noves generacions continuen el camí dels nostres pilotaris i que Valéncia continue següent una poténcia a nivell europeu .

       Pero la grata notícia de la celebració al nostre poble del mundial no pot ocultar la falta de instalacions deportives per a que se practique este i atres deports al nostre poble .Massamagrell a la cua fa anys en inversió per habitant i el balafiament per part del govern del pp en polítiques de circ, fa que el nostre poble no tinga un auténtic pavelló cobert (a banda de parches carisims com el one wall ). Ni instalacions adequades per a la practica deportiva .

       A soles fa falta pegar se una volta per atres pobles del costat i vore com aMassamagrell anys de polítiques a soles cara a la galeria i el auto-bombo mos han fet ser un poble gran en instalacions pijors que un chicotet .I ademés les que n´hi han tanquen els dies festius cuant la gent te temps per a utilisar los .

        Es una ventaja tindre a un alcalde de diputat de deports i joventut de la dipu, mos arriben molts events, pero desgraciadament res queda per a us i disfrute dels veïns.Desgraciadament no som Benidorm i no tenim una industria hotelera i de servicis queplenar en grans events, som un poble com casi tots que mos falten moltes coses i tota pedra fa paret pero si me donen a triar preferix que els meus fills tinguen unes bones instalacions a on jugar a pilota i a lo que vullguen  i que el mundial de pilota el façen en el poble del costat .

Comentarios

Entradas populares de este blog

SUBIDA BRUTAL DE LOS RECIBOS DEL AGUA

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL DIARIO LEVANTE IMPLICA AL CONCEJAL SANICOBALDO EN LOS DESPILFARROS DE EMARSA