ULTIMES OPORTUNITATS







Llanç este crit desesperat a vore si les meues paraules fan reaccionar a alguns :

El valencianisme polític s´enfronta a la seua ultima batalla que pot ser de la seuaaniquilació . El desgast dels partits majoritaris cada volta més criticats per la seua responsabilitat de afonar als valencians no el aprofitarem nosatres , seran atres els que en camisetes i crits des de Madrit es faran en els vots dels descontents del pp i del psoe .

Els partits valencianistes a lo seu . Llançant les idees per duplicat , repetint eslògans i cançonetes més com una colla d´amics que com un grup de valencians mentaliçats que som la resposta que necessita el poble valencià . No tinc 4 paperetes de vot . ¿Tinc que triar ? . Vull per al meu poble una coalició valencianista (no confondre en cv ) que aglutine el pensament de tots .

Els adversaris de Madrit i Barcelona es moviliçen per a convençer als valencians que son la alternativa al caotic govern del partit popular . Upyd , movimiento ciudadano i atres que aniran eixint i que s´emportaran els vots que perguen els grans .

I els partits i associacions valencianistes ( que tenen la mateixa culpa ) a lo seu , i culpe a les associacions com el gav , círcul cívic , plv , pjv  perque se juguem el futur i som elles les que poden acurtar les diferencies que separen per a que es forme una gran coalicióde partits valencianistes . Ya no me val de que son apolítiques .
En el 2015 cuant cultura la controle compromís segurament que vagen a demanar que lleven el català de les escoles , que es manifesten en pancartes davant de les corts , que regalen camisetes i pega tines . Pero cuant n´hi ha que banyarse miren per atre costat .

En Massamagrell hem pagat molt cara la desaparició de coalició valenciana i no tindre un partit referent . Pero en el camí que anem , en tota la comunitat poques actes de regidors trauran partits que tots els seus afiliats no omplin un autocar i no son capaços de parlar , ni de sentarse en els seus germans que compartim els mateixos sentiments .

No podem viure del record d´unio valenciana , no podem llamentarnos del fracas de coalicio ,tenim que mirar a futur en una marca comú que puga respetar les sensibilitats de tots pero que siga vendible i exportable en els mijos de comunicació .

L´atre dia en la manifestació de canal 9 tingueren una bona oportunitat per a anar tots junts . Demane als dirigents de Poble , acció , renovació ,unió , i inclús atres que esteu pensant que parlen , negocien , es senten i donen als valencianistes la oportunitat de lluitar per una força comú i ilusionant que en poquet de temps torne la veu valencianista a les corts valencianes .

Comentarios

  1. No pots ficar al GAV perque no té res de partit politic...i es a soles una Asociacio Cultural que s'ha tirat a l'esquena la sublime i desinteressá llabor de ser un reservori identitari, de cultura i la llengua valenciana, justament per no ficarse en enredos politics i lluites per poder, simpatisant, naturalment per les forces politiques valencianistes en general, pero mantenintse lo mes objetius posible en quant a jusgar o tindre preferencies, i desijant com tots una unio, pero no pugent ni deguent encapsalar res ni promocionarla..
    En la situacio actual, el tancament de Canal 9 es faça perque es faça es pera'ls valencianistes una gran noticia i, sobre tot pera la conservacio de nostra llengua autoctona, el valenciá que no es pot confondir mai en lo que utilisaven en la RTVV......Si per diners o qualsevol atra excusa es deixara a la AVL sense presupost, els valencia-parlants podriem brindar i celebrar ben a gust el any nou.......

    ResponderEliminar
  2. Els adversaris de Madrit i Barcelona es moviliçen per a convençer als valencians que son la alternativa al caotic govern del partit popular . Upyd , movimiento ciudadano i atres que aniran eixint i que s´emportaran els vots que perguen els grans .

    Adversaris de Madrid i Barcelona?

    ResponderEliminar
  3. ¿Son o no son partits de Madrit i Barcelona ?

    ResponderEliminar
  4. Del gav varen eixir unio valenciana i coalicio ,ara no pot anar d´esquenes al oblit de les tesis valencianistes Nelo .

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL