PER UN CANAL 9 DELS VALENCIANS | EL BLOG DE MASSAMAGRELL

NUEVO BLOG DE MASSAMAGRELL

NUEVO BLOG DE MASSAMAGRELL
OPINEMOS EN LIBERTAD QUE ES DE LAS POCAS COSAS QUE AUN SON GRATIS

Buscar este blog

PER UN CANAL 9 DELS VALENCIANS

Written By jose carlos Grau on viernes, 8 de noviembre de 2013 | viernes, noviembre 08, 2013

      

  Demà tenim manifestació en les tres capitals valencianes en contra del tancament de canal 9 . Yo estaré com molts valencianistes defenent que volem una televisió valenciana en llengua valenciana (no dialectes inventats ) plural i independent .

        Una televisió que servixca per a cohesionarmos com a poble , no per a dividir-mos. 

        Una televisió que diga la veritat i no la que li interesse al poder o al govern 

        Una televisió en autèntics professionals del periodisme i no en servidors de poder que a soles han dit la veritat cuant els volen tirar al carrer . 

   Vull una televisio en la llengua dels valencians , la que parla el poble , no la que mos imposen en les escoles e universitats i no es la nostra .

 Vull una televisió valenciana a on tots tingam veu i no se amague la veu del valencianisme polític i cultural ni de ningú que vullga a esta terra .

Vull una televisió en producció pròpia que done treball a les empreses audiovisualsvalencianes i que fomente la nostra cultura i els nostres arrels sense manipulació . 

 Vull una televisió valenciana económica , rendable i que no siga una agencia de colocació per a dinosauris del periodisme afins al poder .

Vull demanar al poble valencià que ixca al carrer a demanar responsabilitat als políticsdels partits que han afonat i prostituït la nostra televisió , convertinla en un instrument polític i una ferramenta per a colocar als seus .

Vosté , yo i tots els valencians tenim que pagar per anys de roina gestió del partit popular i es hora de que els tribunals d´ofici si n´hi hagera justicia en este país demanaren danys i prejuis als que han fet que se quedem sense televisio valenciana i ademes mos coste mes de 1000 millons de euros tots els anys als valencians condenant a la empresa pública al tancament . Si fora aixina i els partits polítics pagaren per el despilfarro i la mala gestió , no es repetirien casos com el de canal 9 . Un atra volta els valencians som objecte de mofa i mal eixemple en tota Espanya . El pp està demanant a crits que el tiren del poder . Lo roin es que si el valencianisme unit no lo impedix es que els partits catalanistes mos imposaran tv3 en la comunitat valenciana , una televisio que no es nostra i que nega fins la nostra existencia com a poble . 

Per això te demane que demà a les sis agarres la teua senyera i vinges en nosatres a defendre una televisio valenciana ,plural i en llengua valenciana . 

FABRA DIMISIÓ , PPCV RESPONSABLES . 

0 comentarios:

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

ULTIMS ARTICULS

Blogger templates

EL NOU VALENCIANISME

Vull que este blog servixca per a desmontar les mentires del poder i defendre a los que hui no tenen ni veu, ni vot ...milers de valencians, valencianistes que han vist com el pp ha defraudat la seua confiança en que sabrien defendre la terra valenciana i els interessos dels valencians . Este blog es de vosatros, dels valencianistes de Massamagrell, de l´horta nort i de tot el regne de Valéncia, per que junts podem dir a uns i a atres que ya n´hi ha prou de atacs a la nostra terra, a la nostra economía , al nostre camp , a la nostra cultura , som i serem valencians i cap de fora te que vindre a dir mos lo que tenim que ser .

EL ORAGE A MASSAMAGRELL

VISITES

PER UN DOMINI DELS VALENCIANS

comparte en facebook

ESTEM EN BLOGAZOS

Blogazos.com. Directorio de Blogs en Español
Jose Carlos Grau 2011. Con la tecnología de Blogger.

UNETE A LOS AMIGOS DE ESTE BLOG