PER UN CANAL 9 DELS VALENCIANS

      





  Demà tenim manifestació en les tres capitals valencianes en contra del tancament de canal 9 . Yo estaré com molts valencianistes defenent que volem una televisió valenciana en llengua valenciana (no dialectes inventats ) plural i independent .

        Una televisió que servixca per a cohesionarmos com a poble , no per a dividir-mos. 

        Una televisió que diga la veritat i no la que li interesse al poder o al govern 

        Una televisió en autèntics professionals del periodisme i no en servidors de poder que a soles han dit la veritat cuant els volen tirar al carrer . 

   Vull una televisio en la llengua dels valencians , la que parla el poble , no la que mos imposen en les escoles e universitats i no es la nostra .

 Vull una televisió valenciana a on tots tingam veu i no se amague la veu del valencianisme polític i cultural ni de ningú que vullga a esta terra .

Vull una televisió en producció pròpia que done treball a les empreses audiovisualsvalencianes i que fomente la nostra cultura i els nostres arrels sense manipulació . 

 Vull una televisió valenciana económica , rendable i que no siga una agencia de colocació per a dinosauris del periodisme afins al poder .

Vull demanar al poble valencià que ixca al carrer a demanar responsabilitat als políticsdels partits que han afonat i prostituït la nostra televisió , convertinla en un instrument polític i una ferramenta per a colocar als seus .

Vosté , yo i tots els valencians tenim que pagar per anys de roina gestió del partit popular i es hora de que els tribunals d´ofici si n´hi hagera justicia en este país demanaren danys i prejuis als que han fet que se quedem sense televisio valenciana i ademes mos coste mes de 1000 millons de euros tots els anys als valencians condenant a la empresa pública al tancament . Si fora aixina i els partits polítics pagaren per el despilfarro i la mala gestió , no es repetirien casos com el de canal 9 . Un atra volta els valencians som objecte de mofa i mal eixemple en tota Espanya . El pp està demanant a crits que el tiren del poder . Lo roin es que si el valencianisme unit no lo impedix es que els partits catalanistes mos imposaran tv3 en la comunitat valenciana , una televisio que no es nostra i que nega fins la nostra existencia com a poble . 

Per això te demane que demà a les sis agarres la teua senyera i vinges en nosatres a defendre una televisio valenciana ,plural i en llengua valenciana . 

FABRA DIMISIÓ , PPCV RESPONSABLES . 

Comentarios

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL