LA MORT DE CANAL NOU



La gestió de Camps i Fabra deixa als valencians sense res 




         No mes he sabut la noticia baixant de Castello me ha invait un sentiment de tristor , de nostàlgia , de vergonya , de rabia . Canal 9 , rtvv lo que ha segut i lo que va poder ser .
Com a valencianista no puc alegrar me que la televisió i la ràdio autónomica dels valencians tanque .Pero ha fet molt de mal als valencians . Institucionalisant el valencià catalanisat que s´ha inventat els acadèmics a sou del pp . El pp deixava el tema cultural i llingüístic als catalanistes i a canvi utilisava el mig com a propaganda pura i dura del "meravellos" govern dels valencians .


El ent de rtvv conta en més treballadors que les televisions privades juntes . I n´hi hauràque demanar li explicacions al govern valencià .¿Perque ? . ¿Enchufisme ? , ¿Contractes blindats ? , ¿pactes en atres formacions polítiques ? .

La política de ruïna total del partit popular está acabant en la autonomía dels valencians .Llevant mos tot lo que nos identifica com a poble . La llengua valenciana esta en la ubi gràcies a la avll , s´han carregat nostes centenàries caixes d´aforros ,les nostres industries i sectors tradicionals , el nostre camp i especialment la taronja i ara els mijos de comunicació dels valencians . Som la comunitat pijor finançiada .

La televisió dels valencians podria haver segut un ent per a recuperar els nostres arrels , el nostre autogovern , donant contractes a les empreses audiovisuals valencianes i no per omplir la buchaca a les catalanes que ni se molesten en traduir els documentals.



Per aixo es el moment de que els que mos encen el cor per la nostra terra deixem les nostres diferencies i parlem d´unió , parlem de fer un front comu que recupere el explendor d´una terra afonada per el desgovern i que pot caure en mans del catalanisme que ya domina el mon cultural .

El ppcv es un partit que deu de demanar perdó als valencians per la seua gestió desastrosa , una gestió que obri les portes als partits que neguen la nostra personalitat com a poble i que seran el últim llegat de pobrea i fem que mos deixara el nefast governpopular . Un govern de panderola , de verbena , que es la mofa en tota espanya que es riu dels valencians .

Érem rics , estàvem orgullosos de lo nostre i no mos tenen que deixar absolutament res .Els valencians som una autonomia de segona , en un govern de vergonya . Ara que mos fiquen la tv3 com a televisió autonòmica i que el cost lo paguen els catalans . Del partit popular ya me espere qualsevol cosa . ¿Vosté no ? . 

Comentarios

  1. Además de lo que dices es evidente que no tienen muy claro seguir gobernando con mayoría absoluta. Solución: Privatizar, por fín, una televisión que en otras manos (como ente publico) no podrían controlar del todo. Y qué mejores amigos que las privadas del Grupo Telecinco (capital italiano -Berlusconi) y el Grupo Antena 3 (capital catalán - Planeta-Lara). Alguien tendrá que ocupar ese espacio, de una forma u otra, por mucho que "desaparezca" NOU. Al tiempo.

    ResponderEliminar
  2. El pp coge lo público, lo manosea, lo utiliza y lo destroza. Para luego decir: "veis como lo público no funciona, es mejor cerrarlo o privatizarlo". RTVV es un ejemplo de los muchos que no salen. Lo cerrarán y sus restos serán esparcidos entre privadas afines. Los rojillos ya fueron fumigados, ahora les toca el turno a los mamoncillos que creían heredar la teta mariana. Algunos serán recolocados en "altre servici public". Pagamos todos. ¡¡¡¡ Per ofrenaaaaaaar noooves gloriees a Espanyyyyyaaaa....!!!

    Con todos mis respetos a los sentimientos, somos idiotas.

    ResponderEliminar
  3. M alegre d una part de que tanquen canal 9 "nou" , com volíen dirlo ara . No conec a ningú home major al meu poble que parle com se parlava en els informatius... Lo primer que duen de fer es llevar la autoimposada normalització, tant els examens de la JQCV com la puntuació que dona per a les oposicions. Una volta pasejava el tio pep per l horta i es va trovar de casa, oberta la porta.... Ara que la porta está oberta que netejen be, que netejen que encara hi ha que netejar.

    ResponderEliminar
  4. Buen articulo de Carlos Grau y un acertado comentario de Carlos, dando un diagnostico del futuro que se avecina con respecto RTVV, creo que no se equivoca . Ramón- España 2000 Massamagrell.

    ResponderEliminar
  5. Canal 9 es un Fidel reflexe de la política del pp en la Cv

    ResponderEliminar
  6. Jorge García Higuera7 de noviembre de 2013, 4:03

    Aço es una mostra mes del mal que està fent el PPancatalaniste a la nostra terra, no tenim res, mos han llevat les caixes d'aforros i els nostres bancs ¡¡en mans de madrilenys i catalans!! Cada dia se pert mes el nostre autogovern. Ara be, he de dir que tinc sentiments enfrontats, per culpa d'eixe canal yo vaig caure en la trampa de chicotet de que el PP era un partit molt valencianiste, vaig caure en la trampa de que lo que parlaven ahí era valencià del bo (he de dir que en l'AVL ha format un tandem perfecte al servici de la catalanisacio i despersonalisacio de l'identitat valenciana), ha manipulat com ningu, ha fet creure a la gent major (als jovens nos ho feen creure en el colege) de que lo que parlaven alli era el "valencià cult", que la gent dels pobles parlava malament, en definitiva, Canal Noi ha segut lo que ha segut el PP.

    Per aixo, pense que es el momento de que els valencianistes donem un pas avant i, units i en gent de poder economic, creem el nostre canal de tv, un canal valencià, valencianiste i integrament en LLENGUA VALENCIANA, es un deure historic que tenim en este poble, ademes de donar-mos publicitat als valencianistes (qui millor que mosatros mateixos per a donar-mos a coneixer a tota la societat valenciana), donem-li al poble valencià la TV i la Radio que es mereixen, hem d'ocupar un buit que Canal 9 mai ocupà, i és que, senyors, en 31 anys d'autonomia ¡¡encara no hem tingut un canal valencià!!

    Hem de revertir una situacio que cada vegada va mes avant, una constant perdua d'identitat i una constant perdua del nostre autogovern, mos han furtat les caixes, els bancs, i van a destruir-ho tot si no fem res i no ACTUEM.

    Els valencianistes, com a defensors que som dels nostres DRETS HISTORICS com a poble, hem de cumplir uns DEURES HISTORICS, si volem aplegar a 2015 en un partit valencianiste a les Corts Valencianes hem de tindre un mig de comunicacio propi, 100% valencià i valencianiste.

    ResponderEliminar
  7. joder me pongo enfermo un tiempo y cuando vuelvo me encuentro que ha dimitido uestro superconcejal de deportes,nos cierran canal 9,si es que uno no se puede poner enfermo ...

    ResponderEliminar
  8. Se te echaba de menos Druida ,que te mejores

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL