DIVIDE ET IMPERA | EL BLOG DE MASSAMAGRELL

NUEVO BLOG DE MASSAMAGRELL

NUEVO BLOG DE MASSAMAGRELL
OPINEMOS EN LIBERTAD QUE ES DE LAS POCAS COSAS QUE AUN SON GRATIS

Buscar este blog

DIVIDE ET IMPERA

Written By jose carlos Grau on miércoles, 9 de octubre de 2013 | miércoles, octubre 09, 2013

         
En els amics de círcul cívic 


            Hui hem vixcut de nou la tradicional celebració del dia dels valencians . La processó cívica d´enguany ha segut rara , estrany,  han tallat el carrer sant Vicent fins que acabara la celebració religiosa i no hem pogut arribar a la plaça la reina fins que les autoritats arribaren fins el parterre . Se que al poder polític li molesta que li diguen les veritats i per això el ànim de carregar se la marcha tradicional per a no sentir els crits dels valencians farts de les polítiques culturals , econòmiques i socials del govern del partit popular .

Pero el valencianisme polític i cultural continua dividit . I cada volta més dividit . Per una banda les associacions culturals desfilant cada una per el seu conte en un mateix discurs i defenent lo mateix : plv , gav , círcul cívic, pjv  i alguna més que se me oblida . Per atre costat els partits : unio , renovacio , anv , la convenció valencianista ....

La situació del nostre antic regne hui comunitat valenciana es catastrófica en lo económic, en lo cultural , en lo social .....

El poble  necessita al valencianisme  , necessita que li donen una alternativa a la pobrea cultural ,social i econòmica que mos ha condenat el pp .

I cada volta eixen més partits , més asociacions que no junten a més persones sino que repartixen més la tarta de la representació del mon valencianista .

A día de hui no milite en cap partit , ni en cap associació de les que he nomenat . Pero sent simpatía per totes i  per això des de la meua neutralitat i sense cap interés que el sentiment com a valencianiste , faig un pregó per a que tant partits com associacions es senten en una taula redona aparcant les seues diferencies personals si n´hi han i treballen tots ,en el sentit de donar als valencians una alternativa pròpia creible que tinga en comú el amor a la nostra terra i tot lo que ella representa .

Desgraciadament el silenci dels mijos de comunicació ,i la voluntat dels partits majoritaris de no canviar la llei electoral , obliga  a qualsevol formació a traure un mínim de un 5% autonómic per a obtindre representació en les corts valencianes .(la més alta de tot l´estat ) . Uns 125.000 o 150.000 vots , cifra impossible per a qualsevol partit valencianista hui en dia . Per això la unió es l´únic camí , la única opció viable hui i en el futur propenc . 

No podem deixar als valencians en un moment clau en la nostra historia en la difícil elecció de tornar a votar a un govern malalt per 20 anys de poder absolut o triar opcions catalanistes .(O upyd ,  sería de justicia dir que la formacio de Rosa Diez pot ser la gran beneficiada de la caiguda del pp) .  Es la missió i la responsabilitat de tots els que mos sentim com a valencianistes lluitar de valent per tornar a la nostra terra la riquea que mos han llevat molts anys de governs balafiadors i destructors de la nostra personalitat com a poble .

De no fer lo aixina cap partit , ni cap associació que  represente els mateixos ideals  mereixerà el recolçament del poble valencià

0 comentarios:

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

ULTIMS ARTICULS

Blogger templates

EL NOU VALENCIANISME

Vull que este blog servixca per a desmontar les mentires del poder i defendre a los que hui no tenen ni veu, ni vot ...milers de valencians, valencianistes que han vist com el pp ha defraudat la seua confiança en que sabrien defendre la terra valenciana i els interessos dels valencians . Este blog es de vosatros, dels valencianistes de Massamagrell, de l´horta nort i de tot el regne de Valéncia, per que junts podem dir a uns i a atres que ya n´hi ha prou de atacs a la nostra terra, a la nostra economía , al nostre camp , a la nostra cultura , som i serem valencians i cap de fora te que vindre a dir mos lo que tenim que ser .

EL ORAGE A MASSAMAGRELL

VISITES

PER UN DOMINI DELS VALENCIANS

comparte en facebook

ESTEM EN BLOGAZOS

Blogazos.com. Directorio de Blogs en Español
Jose Carlos Grau 2011. Con la tecnología de Blogger.

UNETE A LOS AMIGOS DE ESTE BLOG