MOCIO DEL REGIDOR ANTONIO CALVO A FAVOR DE LA LLENGUA VALENCIANA





           El dimecres en el pleno de Massamagrell el regidor de coalició valenciana i pròxim candidat de renovació política al ajuntament de Massamagrell va presentar sendes mocions : Una referent a llengua valenciana  i un atra recolçant la agricultura valenciana .

En lo que respecta a la agricultura valenciana tots els grups van recolçar la moció del regidor valencianista . Almenys damunt el paper tots pensen que es molt important recuperar el camp valencià .

Pero respecte a la llengua valenciana . El pp va deixar en mans de la oposicio d´esquerres i procatalanista el que se rebujara la mocio de Antonio Calvo .

El pp te majoria al ajuntament de Massamagrell podria haver votat a favor de la milenària llengua dels valencians . Puix no , se va abstindre . I en eixe gest lo que està diguent es que no vol la llengua , que no li importa la llengua i que eixe assunt es cosa del pspv , compromís i esquerra unida que naturalment varen votar en contra i la moció va ser rebujada .



Després que els regidors del pp de Massamagrell no vagen diguent que ells son valencianistes ni res paregut perque cuant toca banyar se s´amaguen .
Va ser la unica moció a on el pp no va impondre la seua majoria  . ¿Casualitats ? .
Hui n´hi ha assunts més importants que parlar com de  els veïns de Massamagrell que no tenen treball i moltes més coses pero si un no sap o no vol defendre lo seu cuant te el mandat del poble de fer ho lo millor es que s´en vaja a sa casa i demane perdó als veins que confiaren en ells . 

Roma no paga traidors, ni nosatres tampoc .



Comentarios

  1. En que consistia la moció per l´agricultura valenciana? Explica-ho, per favor, me interesa. Gracies.

    ResponderEliminar
  2. Demá o el diumenge ficaré un articul per a explicar la nostra idea de com recuperar el camp , com a forma de tornar a crear puestos de treball.
    Gracies per el teu comentari

    ResponderEliminar
  3. Haveu fet algun tipo de primàries o votació interna per a saber a dos anys vista qui va a ser el candidat de Renovació Política?
    Si és que no, com sospite, com podeu dur en el nom "Renovació Política" i no practicar la democràcia interna?
    Gràcies.
    P.D: on puc trobar els vostres estatuts?

    ResponderEliminar
  4. Si s ha fet algo paregut .Antonio Calvo ha demanat 8 anys per a dur a terme les seues idees i les del partit .(Si el poble mos dona la confiansa clar) .I la executiva local i la del partit le pareix perfecte .
    Respecte als nostres estatuts están públicats en la seu del partit .Pots vore part de les nostres idees i propostes en la web:

    www.renovaciopolitica.com

    ResponderEliminar
  5. Renovació Política es un nom prou enganyós. Fan lo de sempre i com sempre. Es un nom populista i de cara a la galeria, per que ara está de moda la renovació política (dir-ho pero no fer-ho), es com la transparencia. Des de el meu pun e vista.
    PD: "I a la executiva local i a la del partit li pareix perfecte." Es més correcte. Tu, a casa parles castellà, veritat?

    ResponderEliminar
  6. Perque parles sense coneixermos .Perque els politics actuals son com son i estan acabant en la riquea del pais .Tots n som iguals i el nom de renovacio política no es casualitat ,som un partit que vol eliminar tot lo superfluo que el bipartidisme no se atrevix a fer .

    En ma casa parle lo que faça falta .

    ResponderEliminar
  7. No he trobat en la web ni els estatuts, ni la financiació ni la manera en com triar els candidats. És un procés obert, calen avals, s'han fet primàries en Massassamagrell?

    ResponderEliminar
  8. Si te afilies els estatuts Pots vorelos en la seu ,i els candidats els tría cada poble entre els afiliats de cada poble .

    ResponderEliminar
  9. Collons, pues si que heu avaçat en això de la renovació sí, que ni sistema (conegut per a triar els càrrecs) ni estatuts a la vista (com si tenen tots els partits).

    ResponderEliminar
  10. Continue esperant l´explicació de la moció de l´agricultura, les propostes i les idees que s´aportaren. Quant pugues. Gracies.

    ResponderEliminar
  11. Te demane disculpes Li he demanat la mocio al regidor Antonio Calvo pero va super liat i encara no me la ha enviat .En cuant me la envíe la publicare .

    ResponderEliminar
  12. Me Pots dir a on están els estatuts del pp o del psoe ? .Te convide a que el propenc dimarts te pases per el carrer barraca 22 de Valencia i preguntes per mi i podrás vorelos ,estic a partir de les 20 Hores

    ResponderEliminar
  13. Si vostés començen comparant-se al PP i al PSOE, mal anem.
    Ací té els estatuts d'Esquerra Unida http://izquierda-unida.es/sites/default/files/Estatutos%20IX%20Asamblea.pdf
    Els d'UPyD http://www.upyd.es/fckupload/pdf/6_Organizacion%20y%20estatutos.pdf
    Els del BLOC http://www.bloc.ws/congres/docs/viewer.php?doc=PEstatut&name=Estatuts
    Els d'Iniciativa (partit de Mònica Oltra) http://www.iniciativapv.org/iniciativa/cerca?cx=005490139960288189770%3Aeq8vrvlpt8e&cof=FORID%3A11&ie=UTF-8&q=estatuts&sa=Cerca
    Estatuts del PSOE http://www.psoe.es/source-media/000000515500/000000515572.pdf
    Estatuts del PP: http://www.pparagon.es/doc/estatutospp.pdf

    En fi... només dic que si volen fer regeneració, comencen per casa. I lo dit, me pareix que sense un procés públic i sense una votació, anunciar a dos anys vista els candidats em pareix poc "renovador". Què passaria si altre afiliat de Massamagrell volguera ser candidat?

    ResponderEliminar
  14. No es posible i te vaig a dir perque .Els partits majoritaris per asegurarse perpetuarse en el poder obliguen a cualsevol partit sense representacio que presente el 0,1 % de firmes de ciudadans en per a presentarse a unes eleccions .Aixo en la comunitat valenciana supon mes de 100.000 firmes que se podríen conseguir pero es un treball de Chinos .
    Antonio esta fent una gran llabor igual que atres regidors que tenim de la excv i damunt si continúa no fa falta replegar éixes firmes .¿Tu qué faries? .En cuant als estatuts son publics i no tenim res que ocultar .La web es provisional i cuant tingam la nova estarán publicats.

    ResponderEliminar
  15. M'alegra que vajen a fer públics els estatuts.
    Tens que replegar el 0,1% de firmes de la circumscripció on te vajes a presentar. De totes maneres, eixa normativa no opera per a eleccions municipals. No té res que vore en la meua pregunta.

    ResponderEliminar
  16. No ho saps . Tocar els collons .

    ResponderEliminar
  17. Voldria saber que passaria si atre afiliat de Massamagrell volguera presentar-se a candidat. Haurien eleccions internes, en avals, sense avals?

    ResponderEliminar
  18. ¿Vols presentarte a candidat per Massamagrell del nostre partit ? .
    Lo primer que tens que fer es publicar en el teu nom i no amagarte baix un anonim .Açí yo no m´amague que tens por ?.

    ResponderEliminar
  19. Estic fent simplement preguntes polítiques. Si vosté té un blog i vol practicar la renovació, el mínim que pot fer és contestar en educació. Ací ningú té por de res. Repetixc, només estava preguntant. Adéu. Que els vaja bé la renovació.

    ResponderEliminar
  20. Yo conteste en educacio ,a soles cuant uno es tan curios i se interesa tant en el nostre proyecte vull saber en qui parle .I si se identifica com lo faig yo no tindre cap problema en contestar a la seua pregunta ,com anonim no puc donarli eixa informacio .

    ResponderEliminar
  21. Entenc. La seua renovació és només donar informació (que deuria ser pública si aspiren a ser transparents) a qui coneixen en noms i cognoms. OK.
    De veres que m'he endut una desilusió.

    ResponderEliminar
  22. Puix que Li vaja be en la transparencia dels atres partits.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL