¿A QUI VOTE YO ARA ?

       
Jose Carlos Grau valencianista per la unió  del valencianisme 


         Els que mos sentim valencianistes , el que mos brama la creïlla que tenim en el pit cuant sentim el himne de la comunitat valenciana (encara que no mos agrade eixe nom i preferim el de regne ) , els que sabem i defenem en totes les nostres forçes que els valencians tenim la llengua més dolça del mon . Yo , nosatres . Tenim un problema .

          En les eleccions autómiques del 2007 teníem el cadàver encara viu d´una unió valenciana en direcció a la seua definitiva sepultura ( en la seu del pp ), i una coalició valenciana emergent que pensàvem que anàvem a arrasar en tot .

         En 2011 a soles coalició valenciana representava eixe esperit afonat per rodell electoral del pp i la falta de diners .

          En el mateix 2011 coalició valenciana suspén la seua activitat i els regidors valencianistes acaben en el limbo i sense partit que els represente com mos ha passat en Massamagrell en Antonio Calvo .

        Pero ya en les generals 2011 els valencianistes no teniem cap força política que representara els interessos valencians.

       I dos anys després la cosa ha canviat tant que no a soles no tenim un partit digne del nostre vot sino que quatre o més opcions disputen les migetes del vot valencianista . Unió de Raul Cerda ha agafat el testic de unió valenciana d´uns joves que mai claudicaran davant el partit popular .

     Renovació política de Benjamin Lafarga a la que vaig tindre el honor de participar en la seua fundació es la opció que més está treballant junt a unió per unir el valencianisme i es una opció que aposta clarament per la regeneració democràtica tan necessària hui en dia en la societat valenciana .

    Acció nacionalista valenciana de Boro Vendrell i Jaume Hurtado es un partit que pareixia mort pero que se esta menejant molt i ademés demostrant múscul econòmic en la campanya que han fet de tanques publicitaries per tota el àrea metropolitana de València i ademés de publicar un bolletí en regularitat i ser una opció a tindre molt enconte .

   Després tenim el esperat partit de la convenció de La meua amiga i gran valencianista Lola Garcia Broch . Un partit que será presentat en societat el propenc 20 d´octubre i que respon a les inquietuts de molts valencianistes principalment gent jove que treballaren en les reunions de la convenció valencianista el any passat . Un proyecte que es diu poble democràtic i que li desige la major de les sorts .

  I pareix que la cosa no acaba açí i pot eixir algun atre fora del tercerviisme de CarlesChovi i el seu enèsim intent de arribar a tocar poder .Demócrates valencians es la nova marca del exunió valenciana, ex opció nacionalista valenciana , ex units per valència i les que li queden . Llastima que grans valencianistes com Lluis Melero o Josep Lluis Iriepal se deixen engatussar per un Choví que baix la meua opinió  vol fer mèrits per a entrar en Compromís .

  Molts partits per a que el poble valencià puga confiar en una marca valenciana i li done confiança . Una divisió de la que no vull ser partícip i que no mos dura a cap puesto sino a la desilusió i a que atres que no mos defenen pugen seguir enganyant als valencians . Per això pense que es hora de que fem un últim intent de unir el puzzle i crear una marca única , aparcar les diferencies personals , de proyecte i centrar se en lo que mos unix a tots i es la defensa i els interessos de la terra valenciana sense hipoteques ni a Madrit , ni a Barcelona  . Crear una marca comuna que los valencians no pensen en un atra .

  Ni Poble Democràtic , ni acció , ni unió , ni renovació poden fer absolutament res sino aplega la tan desijada unió del valencianisme polític . I ara es l´hora , la oportunitat perduda sino es fa res . El que no estiga per eixa via serà responsable de que els propencs anys els valencians estigam en mans dels que volen acabar en tot lo genuí de la nostra terra .



Comentarios

  1. Molt bo i com sempre te tinc que donar la raò, si els partits no se fiquen de acort may farem res i València se afonarà mes encara

    ResponderEliminar
  2. Moltes gracies , això es lo que molts volem i volem que se faça ya ,res de esperar a les europees , ni res .

    ResponderEliminar
  3. El teu raonament és correcte, és més això està dient-se des de fa un bon grapat d'anys, és a dir, que no és una idea nova.

    Pero eixa tan ansiada unió del valencianisme de moment no es va a realisar, puix cada valencianiste té un rei en la pancha, una manera d'entendre el valencianisme, una forma de fer les coses, i ningú vol unir-se a res, tots volen que els demés unixquen ad ell.

    Ademés també contem en les metes i els interessos personals disfrassats d'interés per Valéncia, i hi ha moltes persones que aspiren a ser polítics valencians, per que en realitat aspiren a ser polítics en Madrit.

    El panorama polític valencià de moment està com els valencians volem que estiga, a uns la política els importa una merda, a uns atres la política la fa a soles el PP i PSOE, i quan estos fallen, sempre està Compromís a algú partidet catalaniste. Per a uns atres la política és el mig d'aplegar a ser Alcalde en Valéncia o Diputat en Madrit.

    Pero hi ha molt pocs polítics o aspirants a ser-lo, que la seua meta siga a soles treballar en dos collons per Valéncia.

    Quan els valencians decidam que volem treballar a soles per Valéncia, començarà a canviar la situació política en Valéncia, mentrestant... tenim lo tenim... més una chicoteta flameta d'esperança que mai s'apaga.

    ResponderEliminar
  4. Totalment d´acort en el teu comentari , gracies per opinar .

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL