¿A QUI VOTE YO ARA ?

       
Jose Carlos Grau valencianista per la unió  del valencianisme 


         Els que mos sentim valencianistes , el que mos brama la creïlla que tenim en el pit cuant sentim el himne de la comunitat valenciana (encara que no mos agrade eixe nom i preferim el de regne ) , els que sabem i defenem en totes les nostres forçes que els valencians tenim la llengua més dolça del mon . Yo , nosatres . Tenim un problema .

          En les eleccions autómiques del 2007 teníem el cadàver encara viu d´una unió valenciana en direcció a la seua definitiva sepultura ( en la seu del pp ), i una coalició valenciana emergent que pensàvem que anàvem a arrasar en tot .

         En 2011 a soles coalició valenciana representava eixe esperit afonat per rodell electoral del pp i la falta de diners .

          En el mateix 2011 coalició valenciana suspén la seua activitat i els regidors valencianistes acaben en el limbo i sense partit que els represente com mos ha passat en Massamagrell en Antonio Calvo .

        Pero ya en les generals 2011 els valencianistes no teniem cap força política que representara els interessos valencians.

       I dos anys després la cosa ha canviat tant que no a soles no tenim un partit digne del nostre vot sino que quatre o més opcions disputen les migetes del vot valencianista . Unió de Raul Cerda ha agafat el testic de unió valenciana d´uns joves que mai claudicaran davant el partit popular .

     Renovació política de Benjamin Lafarga a la que vaig tindre el honor de participar en la seua fundació es la opció que més está treballant junt a unió per unir el valencianisme i es una opció que aposta clarament per la regeneració democràtica tan necessària hui en dia en la societat valenciana .

    Acció nacionalista valenciana de Boro Vendrell i Jaume Hurtado es un partit que pareixia mort pero que se esta menejant molt i ademés demostrant múscul econòmic en la campanya que han fet de tanques publicitaries per tota el àrea metropolitana de València i ademés de publicar un bolletí en regularitat i ser una opció a tindre molt enconte .

   Després tenim el esperat partit de la convenció de La meua amiga i gran valencianista Lola Garcia Broch . Un partit que será presentat en societat el propenc 20 d´octubre i que respon a les inquietuts de molts valencianistes principalment gent jove que treballaren en les reunions de la convenció valencianista el any passat . Un proyecte que es diu poble democràtic i que li desige la major de les sorts .

  I pareix que la cosa no acaba açí i pot eixir algun atre fora del tercerviisme de CarlesChovi i el seu enèsim intent de arribar a tocar poder .Demócrates valencians es la nova marca del exunió valenciana, ex opció nacionalista valenciana , ex units per valència i les que li queden . Llastima que grans valencianistes com Lluis Melero o Josep Lluis Iriepal se deixen engatussar per un Choví que baix la meua opinió  vol fer mèrits per a entrar en Compromís .

  Molts partits per a que el poble valencià puga confiar en una marca valenciana i li done confiança . Una divisió de la que no vull ser partícip i que no mos dura a cap puesto sino a la desilusió i a que atres que no mos defenen pugen seguir enganyant als valencians . Per això pense que es hora de que fem un últim intent de unir el puzzle i crear una marca única , aparcar les diferencies personals , de proyecte i centrar se en lo que mos unix a tots i es la defensa i els interessos de la terra valenciana sense hipoteques ni a Madrit , ni a Barcelona  . Crear una marca comuna que los valencians no pensen en un atra .

  Ni Poble Democràtic , ni acció , ni unió , ni renovació poden fer absolutament res sino aplega la tan desijada unió del valencianisme polític . I ara es l´hora , la oportunitat perduda sino es fa res . El que no estiga per eixa via serà responsable de que els propencs anys els valencians estigam en mans dels que volen acabar en tot lo genuí de la nostra terra .Comentarios

 1. Molt bo i com sempre te tinc que donar la raò, si els partits no se fiquen de acort may farem res i València se afonarà mes encara

  ResponderEliminar
 2. Moltes gracies , això es lo que molts volem i volem que se faça ya ,res de esperar a les europees , ni res .

  ResponderEliminar
 3. El teu raonament és correcte, és més això està dient-se des de fa un bon grapat d'anys, és a dir, que no és una idea nova.

  Pero eixa tan ansiada unió del valencianisme de moment no es va a realisar, puix cada valencianiste té un rei en la pancha, una manera d'entendre el valencianisme, una forma de fer les coses, i ningú vol unir-se a res, tots volen que els demés unixquen ad ell.

  Ademés també contem en les metes i els interessos personals disfrassats d'interés per Valéncia, i hi ha moltes persones que aspiren a ser polítics valencians, per que en realitat aspiren a ser polítics en Madrit.

  El panorama polític valencià de moment està com els valencians volem que estiga, a uns la política els importa una merda, a uns atres la política la fa a soles el PP i PSOE, i quan estos fallen, sempre està Compromís a algú partidet catalaniste. Per a uns atres la política és el mig d'aplegar a ser Alcalde en Valéncia o Diputat en Madrit.

  Pero hi ha molt pocs polítics o aspirants a ser-lo, que la seua meta siga a soles treballar en dos collons per Valéncia.

  Quan els valencians decidam que volem treballar a soles per Valéncia, començarà a canviar la situació política en Valéncia, mentrestant... tenim lo tenim... més una chicoteta flameta d'esperança que mai s'apaga.

  ResponderEliminar
 4. Totalment d´acort en el teu comentari , gracies per opinar .

  ResponderEliminar

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

Entradas populares de este blog

SUBIDA BRUTAL DE LOS RECIBOS DEL AGUA

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL DIARIO LEVANTE IMPLICA AL CONCEJAL SANICOBALDO EN LOS DESPILFARROS DE EMARSA