HUI TENIM EL COR EN VINAROS

Hui un grup de Valents valencianistes estaran en el ultim poble de la comunitat valenciana per a rebujar les ingerencies catalanes en terres valencianes .
No importa que siga un dia de treball , ni que estiga a 200 km ,ni que tinguen que pagarse el transport per que a diferencia dels catalanistes valencians ,no rebem subvencions .
Acpv entitat catalanista al servici dels interessos de Artur Más vol prolongar la cadena independentista catalana per terres valencianes .
Mercenaris traidors a la seua terra que mereixen una contestació pacífica per part del valencianisme , per aixo gent de les asociacions culturals i dels partits valencianistes aniran a la poblacio de VINAROS a defendre la nostra identitat com a poble .
Les noves generacions del pp han convocat una caravana de coches que recorrerá tota la comunitat per a defendre la nostra espanyolitat . Un acte que me pareix be pero que estaría millor si es manifestaren davant de la generalitat valenciana i el seu partit reclamant la supresio de la avll i la eliminacio de subvencions a entitats que no respeten les nostres senyes d'identitat .

Anim Valents de Vinaros estem en vosatres

Comentarios

  1. L'últim, Comunitat Valenciana (és un nom propi), pagar-se, ACPV (són sigles), d'Artur Mas, traïdors, associacions, PP (són sigles), recorrerà, Comunitat, estaria, Generalitat Valenciana, l'AVL.
    El tema dels accents has de controlar-lo, si utilises les Normes d'El Puig de la RACV has d'accentuar, per contra, si gastes la versió anterior has de llevar alguns accents.

    Esta és una correció d'amic, puix tots hem de millorar la nostra ortografia, i més vosté, que és representant d'un partit polític i el seu blog servix d'altaveu del mateix.

    Dit siga de pas, en tots els anys que du en el valencianisme, ya podria haver-se interessat en millorar la seua escritura fent algun curset de Llengua Valenciana.

    Salutacions i avant, sou l'esperança d'un Poble.

    ResponderEliminar
  2. Home ya esta Voste per a corregirme .Pero Li diré que tinc que escriture moltes voltes a presa i clar se me escapa alguna falta .Lo mes important es el sentiment .

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL