MASSAMAGRELL SENSE FALLERES MAJORS

       
falleres majors del 2013 



En un comunicat difòs a les reds socials la junta local de Massamagrell comunica que per al propenc any 2014 Massamagrell estarà orfe de falleres majors que representen a tot el poble .

La figura de la fallera i cort d´honor del poble es de recent creació puix crec que ha segut 3 eixercicis lo que hem tingut fallera major .

Diu el comunicat que ha sigut per votacio majoritaria de les set comisions del poble .

No pense criticar la decisió majoritària de les falles de Massamagrell i més sense conéixer els motius que han dut a les comissions a votar en contra de tindre una fallera que represente al poble . Pero pense que no es un fet per a congratular se .

Espere que en propencs anys tornem a tindre fallera major que represente a la festa de tot el poble de Massamagrell .

Comentarios

  1. Soc el president de la JLF ,desde la junta local fallera no ens sentim orgullosos de haber llevat la figura de les falleres majors i si heu hem publicat per la red social es nomes per aclarar q no había segut decicio de la junta local, ya q ens han preguntat en moltes ocasions el per q les habem llevat

    ResponderEliminar
  2. Gracies per el seu comentari , pero entonces ,qui ha segut? .Les falles del poble ? ,l'ajuntament ? ,el alcalde? ...i cuals son els motius ...presupost? , falta de candidates? ,Se me queden moltes preguntes al respecte i Li agrairia si fora possible una aclaracio .

    ResponderEliminar
  3. El motiu es q se li han llevat moltes coses a les falles per a poder mantindre la figura de les ffmm, ames el presupost del q contem ( encara q es el mateix de l'any pasat) esta molt ajustat per a poder fer cap a tots els actes q se tenen q fer, y se estab disant de costat els actes fallers de massamagrell.
    Desde la JLF esperem q el fet de llevar les ffmm puga ajudar a millorar els actes fallers del nostre poble y ens agradaría q está figura tan important per a la festa fallera se puga incluir de nou en pocs anys.
    esper q els teus ductes estiguen solucionats

    ResponderEliminar
  4. Moltes gracies , tot aclarit i fique el meu blog a la vostra disposicio per a cualsevol comunicacio que vullgau fer .

    ResponderEliminar
  5. Només comentaré una de les moltes faltes ortográfiques que haveu escrit: "...i CUALS son els motius..." Arrea quina xurrá amic!
    Com part del poble al que es suposa que representen les falleres majors, només diré que per a res representen al poble. Com a molt representen a les falles, com a molt. Mireu les falleres majors de Valéncia, que ni tant se val parlen valencia, només son unes "pijes" que lluixen el palmito.
    Haber=haver, red social=xarxa social, decicio=decisió, había=havia, per el= pel, ha segut= ha sigut, el alcalde=l´alcalde, cuals=quins, disant=deixant ductes=dubtes.

    ResponderEliminar
  6. Solament Li diré que el meu articul no te cap de falta d'ortografia puix esta escrit en llengua valenciana . si voste escriu en valencia subnormalisat , o en catala o en un atra llengua es normal que trobe moltes faltes . Pero eixa no es la llengua dels valencians .

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL