AVLL, LA TRAÏCIÓ A TOT UN POBLE | EL BLOG DE MASSAMAGRELL

NUEVO BLOG DE MASSAMAGRELL

NUEVO BLOG DE MASSAMAGRELL
OPINEMOS EN LIBERTAD QUE ES DE LAS POCAS COSAS QUE AUN SON GRATIS

Buscar este blog

AVLL, LA TRAÏCIÓ A TOT UN POBLE

Written By jose carlos Grau on lunes, 8 de julio de 2013 | lunes, julio 08, 2013

 


      !No puc callar! , no puc . Tinc que protestar davant lo que es una infàmia , un insult a lo mes sagrat dels valencians . La avll (acadèmia valenciana (a soles de nom ) de la llengua . Nega la existència de la llengua valenciana . Estos acadèmics que mos costen als valencians una fortuna neguen a Ausias March , Joanot Martorell , sor Isabel de Villena, Jaume Roig ....i tants atres que en el segle xv proclamaven als quatre vents que escrivien en llengua valenciana . Cervantes proclamava anys després que la llengua valenciana era de les mes dolçes d´Europa comparable en la Portuguesa . En el vaticà de la ma dels papes Borgia se parlava en valencià .

Els valencians tenim el nostre propi dimoni dins . No sabem valorar lo nostre , ni defendre lo dels que mos lo volen furtar tot .

Hui n´hi ha moltes més prioritats en la que està caiguent que la llengua . A molta gent li importará molt poc el insult i el agravi que uns senyors ficats a dit pels partits polítics fan a tots els valencians .
Pero este que escriu a banda de preocupar-se per els temes económics , també me preocupen i molt els temes identitaris perque un poble que no defensa lo seu no te futur i està condenat a ser comparsa de atres . Això es lo que volen estos acadèmics . Que sigam comparsa i esclaus d´un imperi basat en la mentira .

El pp paga ara la doble traïció que va fer als valencians en la creació de la avll . Els valencians varem ser moneda de canvi per a la investidura de Aznar com a president de govern .En la excusa de acabar en el conflicte llingüístic que va iniciar el psoe negant els nostres signes d´identitat . El pp va finalisar el conflicte llegalisant el infame valencià subnormalisat cosa que mai va fer el pspv-psoe .
No contents en això el govern de Francisco Camps va ficar la avll com a ent normatiu en la modificació del estatut d´autonomia per lo que ara es pràcticament impossible derogar esta institució que costa molts millons de euros als valencians per a catalanisar cada volta més al poble valencià .

El doble joc del partit popular ,les veritats a miges ,el voler jugar a dos baralles es lo que mos ha dut a la situació actual . 
Tinc clar que la historia ficará a cadascú en el seu lloc i en el cas del partit popular de la comunitat valenciana será implacable .  Perque no a soles mos han afonat en la major de les misèries , acabant en el teixit productiu dels valencians ,que durant segles va ser el motor d´Espanya .Sino que ademés han segut els autors de un dels majors genocidis cultural que ha patit un poble en tota Europa en el últim segle .
En moltes de les escoles valencianes se nega el nostre passat , la nostra cultura pròpia , la nostra llengua , les nostres tradicions i en les de la llinea en valencià més encara . Alguns mestres no soles son experts en ensenyar les lliçons als chiquets sino que son mestres del adoctrinament ideològic .
I tot això pasa sense que la conselleria d´educacio faça res o que no li importe .

En canal nou , ràdio nou i en els demés canals públics valencians se seguix la mateixa llinea . Ensenyar als valencians a parlar una llengua que no es seua : nosaltres ,aquestos ,avui , doncs .....i moltes més paraules alienes a les nostres terres son habituals als programes en valencià de les ràdios o tv valencianes públiques .
¿I qui es el responsable ? . ¿El professionals dels mijos que son catalanistes ? . ¿O el que marca la llinea editorial ? ...els jefes . I ni menys ni manco que els jefes son el director de rtvv que es un polític del pp .

El creiximent de formacions catalanistes radicals en la comunitat valenciana es gràcies a la política llingüística i cultural del partit popular .Puix la creació de la avll no ha acabat en el conflicte sino que en una decisió  sense precedents ha donat al catalanisme una força que no tenía .Puix les seues tesis rebujades majoritàriament per el poble i el mon cultural  valencià son ara les que tenen caràcter normatiu . 

Pero com diu el refrany en castellà : CRIA CUERVOS Y TE SACARAN LOS OJOS. Tinc molt clar que la política del pp li va a portar a una debacle electoral histórica perque per a fer catalanisme ya n´hi han partits que no s´amaguen i directament prometen això a les noves generacions de joves criats en la manipulació i desinformació de la avll . 

Espere que encara queden alguns que sàpien vore la realitat i cuant mos neguen fins el nom puguen senyalar en el dit als autèntics culpables de la traïció a tot un poble . ¿O me equivoque senyors del pp ? .

0 comentarios:

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

ULTIMS ARTICULS

Blogger templates

EL NOU VALENCIANISME

Vull que este blog servixca per a desmontar les mentires del poder i defendre a los que hui no tenen ni veu, ni vot ...milers de valencians, valencianistes que han vist com el pp ha defraudat la seua confiança en que sabrien defendre la terra valenciana i els interessos dels valencians . Este blog es de vosatros, dels valencianistes de Massamagrell, de l´horta nort i de tot el regne de Valéncia, per que junts podem dir a uns i a atres que ya n´hi ha prou de atacs a la nostra terra, a la nostra economía , al nostre camp , a la nostra cultura , som i serem valencians i cap de fora te que vindre a dir mos lo que tenim que ser .

EL ORAGE A MASSAMAGRELL

VISITES

PER UN DOMINI DELS VALENCIANS

comparte en facebook

ESTEM EN BLOGAZOS

Blogazos.com. Directorio de Blogs en Español
Jose Carlos Grau 2011. Con la tecnología de Blogger.

UNETE A LOS AMIGOS DE ESTE BLOG