PROU DE SUBVENCIONS ALS PARTITS | EL BLOG DE MASSAMAGRELL

NUEVO BLOG DE MASSAMAGRELL

NUEVO BLOG DE MASSAMAGRELL
OPINEMOS EN LIBERTAD QUE ES DE LAS POCAS COSAS QUE AUN SON GRATIS

Buscar este blog

PROU DE SUBVENCIONS ALS PARTITS

Written By jose carlos Grau on miércoles, 22 de mayo de 2013 | miércoles, mayo 22, 2013

        
          No se n´hi ha voltes que els partits majoritaris es pensen que estem idiotes o algo paregut . I els de segona fila com compromís i esquerra unida lo mateix .
Alguns diuen que una defensa de la democràcia es defendre la financiacio publica als partits polítics . Clar si no a soles els rics podrien fer política . Per eixe mateix axioma ..yo que m´agrada el esquí  reclame el meu dret de fer el meu deport favorit finançat per diners públics ,...clar perque si no a soles els rics en la crisis que n´hi ha podran anar  a esquiar el any que be o mira ya ficats no a Espanya que no vull esperar me a l´any que be , a Argentina ara este estiu que tinc vacacions .
Senyors del pp ,del psoe , de esquerra unida , de Compromís o bloc ...que a fi de contes tots sou lo mateix i para estes coses dels diners no importen les camisetes , les sigles , les ideologies . Tots mireu per a atre costat i com que no vol la cosa i en cuestió de diners ...unanimitat .

Puix no . Nosatres en renovació política no volem rebre diners públics per a finançar les nostres activitats . Perque ningú mos obliga estar en política . I no volem que cap partit reba ni un euro de diners públic .Perque el poble no te que finançar les ganes de estar en política de ningú i la gent en pocs o molts diners pot igual estar en política i les organisacions finançar-se en les cotes dels seus afiliats .

Subvencions per conter del estat 4 trimestre 2012


Les subvencions als partits polítics suponen uns 60 millons de euros per part de la administració del estat .
El govern valencià va repartir 1, 7 millons de euros en 2012 en concepte de subvenció autonòmica als grups polítics 

Estem en temps de retallades pero els que sempre mos toca la china son els treballadors . ¿Perque no retallar totes les subvencions a partits polítics ,sindicats i associacions de empresaris ?. ¿Perque no llevar les pensions vitalícies a expresidents ,senadors y diputats en més de 7 anys de servici ? .

El govern mos demana sacrificis . ¿I cuant els va a tocar sacrificarse a ells ? . Ni una retallada més si no lleven les subvencions a tots els partits polítics .
En Massamagrell també reben subvenció els grups polítics ...uns 400 euros per regidor . En tot el que reben els grups es podria pagar casi el sou d´un treballador del ajuntament  .
Nosatres de la ma de Antonio Calvo donem la nostra asignació com a grup a caritas . I en lo mal que lo estan passant molts veïns del nostre poble a vore si algú se li cau la cara de vergonya i el any que be lleven dels presuposts les assignacions als grups polítics o se fiquem tots d´acort i condix el eixemple del regidor valencianista de Massamagrell i ajuda a les famílies més necessitades de Massamagrell .

0 comentarios:

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

ULTIMS ARTICULS

Blogger templates

EL NOU VALENCIANISME

Vull que este blog servixca per a desmontar les mentires del poder i defendre a los que hui no tenen ni veu, ni vot ...milers de valencians, valencianistes que han vist com el pp ha defraudat la seua confiança en que sabrien defendre la terra valenciana i els interessos dels valencians . Este blog es de vosatros, dels valencianistes de Massamagrell, de l´horta nort i de tot el regne de Valéncia, per que junts podem dir a uns i a atres que ya n´hi ha prou de atacs a la nostra terra, a la nostra economía , al nostre camp , a la nostra cultura , som i serem valencians i cap de fora te que vindre a dir mos lo que tenim que ser .

EL ORAGE A MASSAMAGRELL

VISITES

PER UN DOMINI DELS VALENCIANS

comparte en facebook

ESTEM EN BLOGAZOS

Blogazos.com. Directorio de Blogs en Español
Jose Carlos Grau 2011. Con la tecnología de Blogger.

UNETE A LOS AMIGOS DE ESTE BLOG