PROU DE SUBVENCIONS ALS PARTITS

        




          No se n´hi ha voltes que els partits majoritaris es pensen que estem idiotes o algo paregut . I els de segona fila com compromís i esquerra unida lo mateix .
Alguns diuen que una defensa de la democràcia es defendre la financiacio publica als partits polítics . Clar si no a soles els rics podrien fer política . Per eixe mateix axioma ..yo que m´agrada el esquí  reclame el meu dret de fer el meu deport favorit finançat per diners públics ,...clar perque si no a soles els rics en la crisis que n´hi ha podran anar  a esquiar el any que be o mira ya ficats no a Espanya que no vull esperar me a l´any que be , a Argentina ara este estiu que tinc vacacions .
Senyors del pp ,del psoe , de esquerra unida , de Compromís o bloc ...que a fi de contes tots sou lo mateix i para estes coses dels diners no importen les camisetes , les sigles , les ideologies . Tots mireu per a atre costat i com que no vol la cosa i en cuestió de diners ...unanimitat .

Puix no . Nosatres en renovació política no volem rebre diners públics per a finançar les nostres activitats . Perque ningú mos obliga estar en política . I no volem que cap partit reba ni un euro de diners públic .Perque el poble no te que finançar les ganes de estar en política de ningú i la gent en pocs o molts diners pot igual estar en política i les organisacions finançar-se en les cotes dels seus afiliats .

Subvencions per conter del estat 4 trimestre 2012


Les subvencions als partits polítics suponen uns 60 millons de euros per part de la administració del estat .
El govern valencià va repartir 1, 7 millons de euros en 2012 en concepte de subvenció autonòmica als grups polítics 

Estem en temps de retallades pero els que sempre mos toca la china son els treballadors . ¿Perque no retallar totes les subvencions a partits polítics ,sindicats i associacions de empresaris ?. ¿Perque no llevar les pensions vitalícies a expresidents ,senadors y diputats en més de 7 anys de servici ? .

El govern mos demana sacrificis . ¿I cuant els va a tocar sacrificarse a ells ? . Ni una retallada més si no lleven les subvencions a tots els partits polítics .
En Massamagrell també reben subvenció els grups polítics ...uns 400 euros per regidor . En tot el que reben els grups es podria pagar casi el sou d´un treballador del ajuntament  .
Nosatres de la ma de Antonio Calvo donem la nostra asignació com a grup a caritas . I en lo mal que lo estan passant molts veïns del nostre poble a vore si algú se li cau la cara de vergonya i el any que be lleven dels presuposts les assignacions als grups polítics o se fiquem tots d´acort i condix el eixemple del regidor valencianista de Massamagrell i ajuda a les famílies més necessitades de Massamagrell .

Comentarios

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL