EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE




                    Dimarts 19 hores . Molts valencianistes van omplint la plaça Emili Castelar de Burjassot . No importa l´hora , no importa les amenaces de grups radicals catalanistes . Centenars de valencianistes i veïns de Burjassot hem dit no .

No volem que se insulte als valencians i que grups antivalencians tinguen a Burjassot i a l´horta nort com un reducte de les seues activitats .

Renovació política , círcul cívic , Plv , Gav i atres grups hem enarbolat una senyera gegant per a dir li als veïns de Burjassot ,que el calvari que estan passant en un alcalde sectari i un equip de govern ,que lleva servicis al poble al mateix temps que puja els imposts, que servixen per a finançar a grups radicals i  catalanistes .

Hui ha segut la primera pedra de la unió del valencianisme . Perque lo que passa hui en  Burjassot demà pot passar en tot el regne ,inclòs en Massamagrell . 
            
                                            FOTOGRAFIES : 






Comentarios

  1. Esta es una nueva iniciativa para el resto de pueblos de nuestra Valencia, no tengais miedo en salir a la calle y demostrar vuestra identidad Valenciana, todos unidos seremos mas fuertes y demostraremos que los Valencianos queremos lo nuestro y que nadie nos imponga sus Culturas, sus zancadillas y sus formas linguisticas, animaros y demostrad quienes somos y cuanto vale nuestra tierra.

    ResponderEliminar
  2. Ja tenim tripartit; PP, Gav, Espanya 2000.
    Ausades que hi ha que fotres, quant baix ha caigut el valencianisme.

    ResponderEliminar
  3. Vaja ridícul de manifestació, de manifestants, d'organitzacions convocants i de partits polítics que la convocaven. Com sempre la dreta, manipulant els senyals d'identitat com fan els xiquets amb un pal furgant en la merda. Només que, de vegades, alguns altres (PP i PSOE...) se n'aprofiten per dur endavant polítiques de rebaixes socials, democràtiques i nacionals... Arriba AAspanya!

    ResponderEliminar
  4. TU SI QUE ERES RIDICUL E IGNORANT .TE FIQUEN UN PAL DAVANT I TE DIUEN CORRE I TU VAS I CORRES . NO DONES PER A MÉS . I SEGUR QUE TE DONAREN ALGUN DIPLOMA EN LA ESCOLA .¿O va ser en la tombola? .

    ResponderEliminar
  5. No será millor els amics dels paissos catalans .pspv-eu-compromis i el de les dos cares pp.

    ResponderEliminar
  6. S´escriu "ridicul i ignorant", en valencià no s´utilitza la conjunció "e" quant la següent paraula comença per "i".
    Respecte a la manifestació, quatre gats en banderetes... Ser més valencià no es dur una bandera al estil superman, aixó es diu ser un fanatic, i a mi els fanatics, siguen de lo que siguen, no me produeixen CAP respecte.
    Es prou penós, ANTI-NACIONALISTES ULTRA-NACIONALISTES, de risa. A mi tot aço me sona a: "Sou uns radicals catalanistes i moatros com a radicals valencianistes vos anem a dir radicals i tenim raó i punto, i si dius que no tinc una bandereta pa demostrar-ho!!"

    ResponderEliminar
  7. Gracies per la lliço ,pero si no te agraden les fotos de valencians defenent la nostra Terra no cal que entres en el meu blog .
    Visita un .cat i trobaras a sers servils de la teua Corda , gent a sou com Eliseu Climent o gent sense cervell que el seguixen .
    En este modest blog trovaras valencianisme , defensa de la terra i cultures valencianes i defensa del poble de Massamagrell i la seua gent . Si no t agrada no passa res no tornes a entrar .

    ResponderEliminar
  8. Això és tota la gent, o és que feieu la concentració per torns?

    ResponderEliminar
  9. Estaven amagats baix de la bandera, si clikes a la foto ixen al grit de: SEMOS VALENCIANOS COJONS!!

    ResponderEliminar
  10. anem a vore, és presis què insultes a la gent? tu no demanes respecte en els comentaris que et fem, collons aplicat la norma, o és què per a tu no val? trenques les regles del joc constantment

    ResponderEliminar
  11. No insulte a ningu ,a soles contraste un fet ,un valencia i catalaniste o esta subvencionat o es tonto .

    ResponderEliminar
  12. "TU SI QUE ERES RIDICUL E IGNORANT .TE FIQUEN UN PAL DAVANT I TE DIUEN CORRE I TU VAS I CORRES . NO DONES PER A MÉS . I SEGUR QUE TE DONAREN ALGUN DIPLOMA EN LA ESCOLA .¿O va ser en la tombola?" això en el meu poble es insultar, o clavar-se en algú, com vulgues dir-ho, però justetament un contrast no és.

    ResponderEliminar
  13. conteste a un atac de un indocumentat . Per lo que no es un insult es una defensa després d´un atac .Yo soc un tio moderat pero si me busquen me troben , i estic en política per a defendre la meua terra per lo que no puc soportar als que la venen per diners o interessos .

    ResponderEliminar
  14. Però ise "indocumentat" no s'ha posat en tu, se ha posat en la mani de Burjassot. Si no ho antens et pose un exemple; ara va i et claves en una mani que no t'agrada, com la de "intifallas"(com ho has fet)i arriba un i te diu "eres un paleto que no saps del que parles, no tens ni idea tindries que anar a escola"(es un exemple no vol dir que to ho sigues). La pregunta és, publicaries eixe comentari?

    ResponderEliminar
  15. per cert en que quedem, és un atàc, una defensa o un contrast? o tot a l'hora? estic perdut

    ResponderEliminar
  16. val acepte ,demane disculpes si te he ofes .Pero la intifalla es un atac a les costums valencianes i la mani del atre dia es per a defendre les d´un alcalde que convida a grups terroristes o catalanistes que neguen la personalitat valenciana .I no es lo mateix el agressor que les victimes .

    ResponderEliminar
  17. gràcies, acepte les teues disculpes, i suponc que a la persona que li ho has dit també les acepta.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL