CONTE ARRERE


           

Valencianisme anys 80 



         Queden dos anys per a les eleccions locals i autonòmiques en la comunitat valenciana . I per als valencianistes es una oportunitat d´or de que el poble torne a confiar en nosatres .
2011 no varen ser les nostres eleccions ...el bipartidisme extrem , el gast de les polítiques de zp  i la concentració del vot de centre dreta en unes sigles mos varen deixar fora de joc . A soles els valencianistes de Massamagrell , Alberic , Albal , Albatera i alguns pobles més se lliuraren de la crema . 

      Per a molts va ser l´hora de anarse´n a casa i confiar en que el tot poderós pp que anava a solucionar els mals de tots . Molts valencianistes apostaren per el "vot útil " al pp contra les polítiques discriminatòries del govern central ( per eixemple en el trasvas del ebre) .I confiar en que el valencianisme del pp seria la millor opció per a la comunitat valenciana .

     Uns pocs pensaven que no podíem abandonar i formaren un nou partit com renovaciópolítica ...una formació que esta següent protagonisme de actes contra els imputats de les corts , o contra el balfiament de les diputacions .Renovació i atres partits tenen que anar junts i liderar el renaiximent del mon valencianista .

    Atres s´embarcaren en el mon associatiu o tornaren a ell en més força buscant canviar les coses en segon pla .Naixqueren més associacions valencianistes com círcul cívic o Plv .Associacions que no es banyen políticament i que estan formades per molts elements de molts partits o gent no vinculà a cap formació .
Inclòs gent del pp . El gav recupera forçes i ya no es banya per cap formació política com en els temps d´unió valenciana o coalició .

    Una via com es la associativa que ha conseguit  èxits com que molts pobles governats pel pp deixen de pertanyer a entramats catalanistes com el institut Ramon Llull . Reunions en el ministre per a garantir la llibertat de llengua a les escoles ....i moltes coses més . Especialment el círcul cívic de Fernando Chiva s´ha menejat prou i en bon sentit . 




    Pero en 2015 arriben unes noves eleccions a la comunitat valenciana ...unes eleccions decisives per al futur de la nostra terra i si volem canviar les coses de veritat la política es la única vía per a fer-ho .

   En un govern popular en ple desgast es l´hora de que la gent es banye i si volem que els valencians tingam un futur com a poble diferenciat de qualsevol atre i dins de la nació espanyola es hora de deixar la pancarta en casa i començar a donar als nostres veïns solucions .
El pp comença a fer ullets a compromís ...es l´única explicació al atac continuo per part del pp a la cultura valenciana  en les ultimes semanes  ( exposició catalanista de les corts , llegalisació de tv3 ) . 
El pp sap que en 2015 lo va tindre molt difícil per a revalidar la majoría absoluta i ya esta buscant aliats ..per això no es estrany que el pp de Alberto Fabra cada volta es parega més a Ciu i Compromís a Erc en lo que no es un pacte tan estrany . Lo que siga per a mantindre el poder .

Els valencianistes ya sabem de lo que son capaços tant el pp com el psoe i per supost  compromís i els comunistes de eu . Per això si volem tindre opinió i que se conte en nosatres es hora que la gent del mon associatiu i els partits valencianistes acaben confluint i formant una coalició que plante cara a la crisis i a tots els enemics dels interessos valencians i que torne a recuperar el orgull de sentir-se valencià. 

No tenim alternativa . 

Comentarios

  1. Jo m´alegre molt que per fi es puga vore TV3 açi, ja tocava me cague en la mar salà!! Per que pa vore Canal 9 i la merda de programació que fan...
    Els meus interessos com a Valencià son: que es defense el camp (no el Mestalla) l´horta i al llauraor, i que pugam tornar a alçar el cap quant digam que som valencians i no com ara que es riuen de nosaltres.
    Els temes de banderoles i demés merda de panfletos i panderetes me la bufa.

    ResponderEliminar
  2. Totalment d acord en el tema del camp i el orgull ara yo vull vore play boy TV i no cuatre catalinos parlant de tonteries tu vols tv3 puix be o te abones a TV de pago o te vas a viure a catalunya . Açi als valencians no mos fa falta pa res

    ResponderEliminar
  3. El camí és llarc, pero el PP ha cavat la seua pròpia fosa. El soterrar definitiu el vorem en 2015.

    Dels valencians depén a qui li donem la confiança: a un tripartit catalaniste, a un PP a la deriva, o a atres opcions.

    I les opcions van aclarint-se poc a poc.

    ResponderEliminar
  4. Si es nomena que alguns que estan en vosaltres ixien del pp perque segons tu sou millor opcio, perque no nomenar que el regidor de coaliccio valenciana de massamagrell tambe va formar part del pp en una epoca de la seua vida !! Al meyns jo, el e vist eixir de alguna reunio del pp de massamagrell, mira, no foreu opcio ni en 2011 ni en ningunes eleccions de l'historia del pais, i senc dirte que tampoc u sereu en 2015, pot ser que el porta a porta de algun pare de enovacio politica, destruint al pp funcione i sigau tenint representacio en massamagrell, pero de ahi a ser alternativa, aneu aviats !

    ResponderEliminar
  5. Antonio Calvo mai ha estat en el pp i la llei electoral esta feta per a perjudicar als partits chicotets per lo que traure un 5% autonómic es dificil pero no imposible pero en tot el valencianisme unit es pot fer .

    ResponderEliminar
  6. Pero tu li as preguntat si a estat o no a estat ??? Va... home .... que no diga mentires, que jo el e vist alli, i crec q hi ha hasta una una foto

    ResponderEliminar
  7. Home la senyal arriva be i a mi m´agradaria poder vore TV3, si tu no vols no ho veges. Lo que no pot ser es que per que a tu no t´agrade algo els demés tingam que fotre-mos o pagar o emigrar... Tu no deuries parlar en nom de tots els valencians per que en conec a molts que si volen vore TV3 i no volen vore Canal Nueve, i no te res a vore en ser catalanistes ni valencianistes, més be te a vore en la qualitat dels programes, que ja se que me vas a eixir en aixó.

    ResponderEliminar
  8. A mi m agraden TV de América i si no pague no puc voreles .Tv3 es una televisio d un atra comunitat autonoma i el que vullga voreles que pague .

    ResponderEliminar
  9. això és ser una persona intolerant, no entenc per que no vols que vegam TV3, jo no vull vore Intereconomía, no la fique i en pau. Eixa es la llibertat que defen el teu partit??? pfff no se on voleu arribar així, vos taxaran de feixistes, si no vos taxen ja, clar

    ResponderEliminar
  10. A vore tv3 es una televisio de atra comunitat autonoma i lo normal es que se puga vore en el seu territori , intereconomia es una TV que emitix en tot el territori nacional .
    Tv3 no es una TV nostra al igual que canal sur , tele Madrid , Etb....
    I si se Veu TV perque no les demes o totes o a soles la nostra canal 9

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL