CONCENTRACIÓ EN BURJASSOT


         




       El propenc dimarts les associacions valencianistes més actives han convocat una concentració en la plaça del  ajuntament de burjassot a les 19 hores . El motiu es ni menys ni manco protestar contra la política catalanista i d´insult als valencians del seualcalde de la formació radical compromís .

       Este bloc i la gent que formem renovació política en Massamagrell convidem als que estan farts de les continues agressions al poble valencià i la impunitat en que se  agredix , i s´insulta al nostre passat .

      Els acontenyiments que estan vivint en el poble de Burjassot son molt greus  a on s´insulta i se denuncia a veïns per el únic fet de no pensar com el seu alcalde . Se convoquen manifestacions de grups radicals catalanistes i se fan concerts de filoetarresen exprés recolçament del equip de govern format per : Compromís-pspv y eu . 



     El equip de govern de Burjassot está retallant drets socials i pujant imposts al mateix temps que alimenta i finança a estos grups que neguen la personalitat valenciana . Els fets ocorreguts durant la manifestació recort del 20 aniversari de la mort del red skin Guillem Agulló varen ser llamentables a on veïns varen ser agredits ,atres denunciats per el fet de no admetre com a normal que vinguen a ta casa a insultar-te .

    Compromís esta demostrant lo que mos espera als valencians si esta formació aplegara a tindre responsabilitats de govern en la generalitat valenciana .Els valencians formarien part dels imaginaris paissos catalans assimilant lo que mos queda de singularitat de la nostra cultura en la catalana .

    Esperem que siga tot un èxit la concentració i que el calvari dels veïns de Burjassot en el seu alcalde servixca per a que molta gent se done conte que les camisetes de MonicaUltra amaguen una realitat molt més oscura i es la total entrega del nostre passat i del nostre futur a uns nacionalistes procatalans amagats baix les sigles de compromís .



   La adesió de organisacions i partits ha segut lliure i per això s´han adherit al acte dos partits que cregam que no pinten res en un acte purament valencianista i es el pp deBurjassot i España 2000 . El pp no pot jugar a dos baralles i estem com estem per culpa d´ells..

   España 2000 es un partit centraliste que no es valencianiste i no volem que els que anem al acte se mos tilde de ser d´extrema dreta per culpa de la seua assistència . No tinc res contra España 2000 pero es millor que no vinguen . Encara que com recalquen els organisadors la assistència es lliure . 

    PER AIXÒ VOS CONVIDE A QUE ANEU AL ACTE PERQUE HUI ES BURJASSOT PERO DEMÀ POT SER TOT EL REGNE ....PROU D´AGRESIONS CATALANISTES .
    ARA MÉS QUE MAI TOTS A UNA VEU .






Comentarios

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL