A DOS BARAJAS

             




              Dicen los amantes del juego que no hay jugador más rastrero que el que juega a dos barajas o con cartas marcadas pues no deja de ser un tramposo .
A mi lo del pp de la comunidad valenciana me tiene perplejo . Un día nos dan pan y otro tortas . Como valencianista sigo de primera mano todas las agresiones que por parte del gobierno valenciano , sufrimos en esta santa tierra castigada por 30 años de imposición catalanista .

Por una parte en Alacant esa tierra lejana que gracias a la despersonalización de nuestro antiguo reino cada día quiere ser menos valenciana y eso si el catalanismo de la avll no da tregua . Y despues de toda la vida llamando a las primeras damas de sus fiestas tradicionales ...bellea del foc ...ahora van a llamarle bellesa del foc ...¿haran lo mismo con Altea y le llamaran Altesa? . Una auténtica verguenza y el pp con mayoría absoluta .

Despues lo del acuerdo de reciprocidad con tv3 a cambio de la estupidez de que los catalanes respetaran nuestras señas de identidad ....ja,ja,ja ....a los 5 minutos se estaran riendo de Fabra y su pandilla de iluminados .

Tambien escuece lo de la exposicioncita de las cortes valencianas donde se insulta a los valencianos y se niega nuestra lengua , senyera y cultura ...las misma cortes valencianas negando su valencianía ...lo nunca visto y el pp con mayoría absoluta .

Pero como superamos ya los 700.000 parados ...casi la población entera de la ciudad de Valencia o las ciudades de Alacant y Elche juntas pues hay que sacar algo para distraer al personal ...con lo que ahora han vetado el termino pais valenciano para los documentos oficiales . Desde luego los paises de fantasía no hay que vetarlos sino desterrarlos de la realidad pero ya no cuela .



Lo que me preocupa es que asociaciones valencianistas como el círculo cívico les hagan el juego .No amigos no hay nada que celebrar tenemos más de 700.000 parados y el pp sigue destruyendo nuestra personalidad como pueblo y poniendole en bandeja al tripartito catalanista las llaves de la generalitat .

No se puede jugar a dos barajas y el pp juega a eso ...a confundir , no se puede contentar a todos pues acabas por no contentar a ninguno .

Necesitamos una fuerza valencianista , regeneradora de la política que nos represente y defienda nuestros intereses y eso creo que es renovacio politica .  Ven a conocernos .

Comentarios

  1. La primera foto es un photoshop de risa, jo diría que està fet amb el paint...
    SEMPRE PAÍS VALENCIÀ!!

    ResponderEliminar
  2. Tu si que estas fet en paint ...paint tonto .

    ResponderEliminar
  3. Com eres el administrador tens dret a insultar... Demostres lo que eres i de lo que careixes. Després demana respecte a la gent que comenta en el blog. Penós.

    ResponderEliminar
  4. Tens rao i te demane disculpes pero es que me lo has ficat molt fácil .Pais valencia per a mi es un insult perque degrada el nostre antic Regne a la categoría de colonia dels inventats paíssos catalans .Un condat mai ha sigut mes que un regne i no se doneu conter que cada Volta que utiliseu eixe terme Li feu el cul gros a la sense rao ,a la invecilitat , a la manipulacio histórica .Deuria estar penat en cárcel anar contra els nostres arrels venuts per valencians al servici i sou del catalanisme i del castellanisme .

    ResponderEliminar
  5. Penat en carcel deuria estar escriure "...me LO has ficat molt facil" i quedar-se tant ample. Aixó si que es un castellanisme i una agressió al valencià.

    ResponderEliminar
  6. Amic catalaniste a vore si te informes i estudies un póquet mes ..el articul neutre lo es una característica distintiva de la llengua valenciana. No es cap castellanisme .

    ResponderEliminar
  7. Te vaig a escriure l´últim comentari teu correctament: "Amic catalaniste, a veure si t´informes i estudies un poquet més. L´article neutre "lo", es una característica distintiva de la llengua valenciana. No es cap castellanisme."
    I la frase "me lo has ficat molt fácil" sería: "m´ho has posat molt fàcil" o "me l´has posat molt fácil", depenent de si fas referencia a insultar-me, en el primer cas o a l´insult, en el segón. També deuríes saber, si estás tant informat, que en la frase, "LO" es un pronom i no un article.
    Accentuar "póquet" i no accentuar "més", es una aberració.

    ResponderEliminar
  8. Te vaig a escriure correctament el teu comentari últim: "Amic catalanista, a vore si t´informes i estudies un poquet més. L´article neutre "lo", es una característica distintiva de la llengua valenciana. No es cap castellanisme."
    Accentuar "poquet" i no accentuar "més" te delit.
    La frase en questió correctament sería: "M´ho has posat fácil", si te refereixes al fet d´insultarme, o també "Me l´has posat facil", si fas referencia al insult en si. Pero mai, Me lo has ficat facil, per que "lo" en esta frase no es un article, es un pronom i només es pot usar "lo" com a pronom després del verb.

    ResponderEliminar
  9. El meu comentari va dirigit al de "bellea-bellesa", m'ha fet molta gràcia el paral·lelisme amb "Altea-altesa", una altra cosa no però en aquest blog et pots riure fins a rebentar, jajajaja.
    Anem a veure una mica de teoria, que veig que fa una mica de falta:
    EMMUDIMENTS
    Parlarem ací dels casos en què s'elideix algunes consonants en alguns parlars. els més freqüents són els següents:
    ºLa -r final de paraules agudes no es pronuncia en gran part del domini lingüístic. Encara que es manté en valencià general, ha desaparegut a les comarques del sud d'Alacant: parlar, Petrer i morir, pronunciats [parlá][petré][morí]respectivament. És un ús admissible, però cal recordar que s'ha de representar en l'escriptura.
    ºLa pèrdua de la d intervocàlica als sufixos -ador i -ada és un fenomen característic del valencià general: senador i sonada, pronunciats [senaór]i[soná]respectivament.

    Com més cap al sud, més freqüent és aquest fenomen, que arriba a afectar qualsevol d intervocàlica: roda i quedar, pronunciats [roá]i[queár], lògicament, ambdós casos són usos vulgars i no admesos.
    ºTAMBÉ ÉS VULGAR NO PRONUNCIAR LA S SONORA [Z] INTERVOCÀLICA AL SUFIX -ESA: BELLESA I SENSATESA, PRONUNCIATS [BEIEÁ][SENSATEÁ]
    ºUn altra tendència vulgar consisteix a no pronunciar la consonant velar g entre vocals a causa de la seua pronunciació tan relaxada: jugar, pronunciat [juar].

    Espere que haja servit d'alguna cosa

    ResponderEliminar
  10. Gracies per les teues aclaracions si llevares els catalanismes que fiques per tots els puestos (a veure) i fan molta pudor no seria una mala explicacio pero te puc dir que bellesa ,altre per eixemple son arcaismes perque en la llengua valenciana es bellea i atre perdent les consonats s i l utilisades en la edat migeval .
    La llengua valenciana es una llengua més pura , mes evolucionada que el dialecte provençal que parlen en els condats catalans .Per la sencilla rao de que es una llengua més moderna que la valenciana que va ser la primera d´Europa en tindre un sigle d´or .

    ResponderEliminar
  11. Entenc que no digues res més, després de haver-me dit tonto i que estudiará més valencià, has sigut tu el que ha confós un article amb un pronom... No t´HO prengues mal home, tots ens podem confondre, pero... Abans de parlar, pensar.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL