TROBADES : COM ADOCTRINAR ALS NOSTRES FILLS





El catalanisme de sempre ha vist en les noves generacions com la forma de conquistar el futur . Per això els diners que rebé acpv i Elíseu  Climent del govern català i alguns també del valencià servixen per a que els valencians sigam mes catalans que ahir pero menys que demà . 

Les polítiques del govern del partit popular en la comunitat valenciana davant el catalanisme es de total entrega i rendició davant les tesis de la unitat de la llengua plasmada en la creació i els dictàmens de la avll . I damunt gràcies a la ultima reforma estatutària la llengua valenciana es de forma oficial perseguida com en els temps mes orcurs del franquisme .

Davant de eixe panorama els chics de Elíseu Climent i tot el seu entramat associatiu i partits com compromís ,erpv o atres de tipo independentista català en la nostra terra tenen el camí més que all-anat per a que cada volta més joves valencians manipulats es sumen a les seues tesis de destrucció de la personalitat valenciana i destitució de una llengua i cultura milenària i en una incalculable riquea per una llengua i una cultura més bruta i totalment aliena al poble valencià .


        Una de les formes més normals de adoctrinament dels nostres fills (els meus no perque no van , ni aniran ) es les famoses trobades d´ escoles en valencià . De valencià els chiquets i els pares que s´ acosten lo únic que trobaran es el nom per que no es mes que un grup de mestres radicals que fan apologia del catalanisme i dels països catalans .

En la escusa de la defensa de la llengua (encara que no diuen quina ) es fa apologia del odi front lo espanyol i lo autènticament valencià .

Es una llastima que la defensa de la escola en la llengua dels valencians (la valenciana ) estiga en mans de colectius radicals catalanistes i docents que els apoyen . Pero el eixit de les trobades no es culpa de estos colectius que viuen de cobrar  subvencions millonàries  a costa de vendre a la seua terra i lo que faça falta .
La culpa es dels ajuntaments que els recolçen i del govern valencià que mos impon el català en les escoles sense donar se conte del mal que fan estos colectius com acpv als nostres joves .

I la clau es una reforma estatutària que repare al mal fet i recupere una llengua valenciana que va ser la mes volguda en tota Europa en els temps dels Borgia i Lluis Vives i hui es un enfermo terminal gràcies a les continues baixades de pantalons del pp davant dels nacionalistes catalans .

Espere que el don Miguel Bailach alcalde de Massamagrell no permitixca que en Massamagrell es celebren mai estes trobades que son un clar adoctrinament als nostres fills . Els amics d´Alboraya si que tindran que sofrir-lo el propenc fi de semana . Prou d´adoctrinament als nostres fills .




Comentarios

  1. Sense comentaris: http://esloquesomrevista.blogspot.com.es/2013/04/pollos-planes-colabora-con-el.html

    Aço tamé es mereis una entraeta del blog. Que tot lo món ho sapia.

    Pollos Planes = Colaboració Catalanista.

    ResponderEliminar
  2. Tot arribara pero es una empresa que emplea a molts veins de Massamagrell i lo que fa mal per un costat lo fa be per l atre

    ResponderEliminar
  3. A vore si anem a l'escola a aprendre valencià. La unitat lingüística no és cuestionable senyors de CV. Si ho pot ser la denominació de la llengua, com s'organitzen els organismes de la llengua IEECC o AVL o ... la que siga ...i la seua normalització o normativització. Però eixa eterna negació del que és evident no ens porta a enlloc. Valencia, Balears, Catalunya, Andorra, ... compartim una llengua, és incuestionable per motius científics, però perque vas a Lleida i Andorra i te cau la cara de vergonya d'escoltar coses com Català i valencià no són lo mateix xq l'evidència és tal que crida al cel¡¡ Els valencians que defensem la llengua a l'escola i unitaria no som menys valencians, xq no hi han carnets de valenciania, i voler mesclar els aspectes lingüístico-culturals i polítics amb una negació és simplement una questió de psiquiatria.

    ResponderEliminar
  4. quan escrigués el valencià que tant defenses sense faltes, aleshores, mereixeràs una opinió meua sobre l'assumpte.

    ResponderEliminar
  5. A vore si vas a cursos de llengua valenciana tu i els teus perque en este blog s escriu en llengua valenciana ,invents subnormalisats no els trobaras en el meu blog .

    ResponderEliminar
  6. "Y si la bolsa sona si la bolsa sona, me pongo los zapatos y me voy por Barcelona con mi cara de gato y mis ojos de leona" Radio Futura (La Negra Flor)......amiguet la pela es la pela, hay que denunciarlo todo, sino caes en el clientelismo que tanto te gusta acusar, si son y apoyan el catalanismo hay que denunciarlo de lo contrario te conviertes en cómplice o como mínimo encubridor y lo que es peor, tu propio discurso se desvanece cual azucarillo en el café.

    ResponderEliminar
  7. La unitat de la llengua no es que siga cuestionable o no , es que es un invent .De fet te puc dir i tinc totes les proves de que la llengua valenciana es molt mes anterior que la catalana i en tot cas els catalans lo que parlen huí es un dialecte prou brut de la llengua valenciana .

    ResponderEliminar
  8. Yo no cuestione la vostra valenciania sou vosatros cuant parleu del paíssos catalans i tonteríes paregudes .

    ResponderEliminar
  9. Amigo anónimo que me pides que denuncie el catalanismo de pollos planes .Tengo que decirte que no es toda la empresa la que lo apoya ,uno de los hijos del fundador de la empresa es de compromis y apoya las campañas de compromis . La desgracia es que compromis es catalanista . No voy a criminalizar a una empresa que crea muchos puestos de trabajo en Massamagrell y en toda la provincia porque uno de sus dueños apoye campañas de un partido que nos guste o no es democrático .En todo caso atacare a compromis como así lo hago .No vamos sobrados de empresarios que creen empleo y ya por ello merecen mi respeto aunque no coincida en nada con sus inclinaciones políticas . Gracias por su comentario .

    ResponderEliminar
  10. em pots dir on s'imparteixen els cursos de valencià??? (Un de tants exemples) si aquests que escriuen xiquets amb "ch"

    ResponderEliminar
  11. Puix si en lo rat penat , en la racv o en moltes asociacions valencianistes i la ch per als valencians al igual que el salat en els balears es un signe caracteristic de les nostres llegues de tota la vida als valencians se mos ha consegut com els ches precisament per la singularitat de la ch en la nostra llengua ...la avll esta fent que els valencians pergam fins a la nostres peculiaritats uniques que mos han donat riquea durant molts segles .

    ResponderEliminar
  12. la "ch" s'utilitzava antigament per les persones analfabetes com tu, que a causa de la contundent persecució del valencià utilitzaven grafies castellanes

    ResponderEliminar
  13. Yo no te he faltat al respecte si continúes faltant no te publicare els comentaris ...respecte a lo que dius a soles dirte que no tens ni idea la ch s ha utilisat sempre en la llengua valenciana ...ara en catala no se utilisa i clar la vostra obsesio per que siguen iguals per a que ningu puga discutir les tonteríes éixes de la unitat de la llengua . Quina poca personalitat teniu els catalanistes .
    Per a ser analfabeto he pogut traure estudis superiors ,un master i parle tres llengues correctament .

    ResponderEliminar
  14. Articul perfecte.Un 10 amic.

    ResponderEliminar
  15. La ch sí que és present a la llengua valenciana, però sols a certs cognoms antics i què, com no, ni sona ni res... Son exemples March, Benlloch, Domènech. El seu ús és molt antic, i és semblant al que s'utilizaba en castellà, -ez. Al fill de Domingo en castellà tenia per cognom Domínguez, i el fill de Domèni (Domingo en llengua d'oc, antic valencià) tenia per cognom Domènech. Però mai en la vida, fins el feixisme de l'època de Franco, trobaràs la 'ch' substituint sons com 'x', 'j', 'g', 'tj', 'tg'... I si ho trobès, dis-me-ho!! Però serà que tot el què he estudiat és fals, els llibres antics estàn mal escrits i tú, Matusatlem, estaves allí per veure-ho tot!!! Gràcies!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL