BURJASSOT UN POBLE COM QUALSEVOL

cuatribarrada en el ajuntament de burjassot


Burjassot horta nort el poble  més gran de la  nostra comarca i te la desgracia de que el seu alcalde es de compromís . Molts dels veïns de Burjassot estan farts del seu alcalde i el seu catalanisme radical que impregna totes les actuacions de la corporació municipal .

Trobades , aplecs , concerts de grups antivalencians, correllengues i lo últim que me anima a dir prou es les  llamentables images del homenage al red skin Guillem Agulló i el concert que volen celebrar del proetarra Fermin Muguruza .
Homenage a Guillem agulló vergonyos i lamentable 

El alcalde de Burjassot en els vots  dels socialistes de la seua localitat han convertit esta ciutat valenciana en un lloc a on se insulta a la nostra história i inclòs se fomenta el odi a lo valencià i lo espanyol . Aplegat al poder este sr se ha llevat la carassa de moderació que li porta al poder i ha tret a relluir el autèntic rostre de la coalició catalanista bloc -compromís .

Yo i els valencianistes de Massamagrell recolçem als veïns de Burjassot que estan farts de que en el seu poble se insulte a els nostres arrels i se faça promoció en el recolçament del ajuntament al catalanisme independentista i a colectius pròxims a grups proetarres .



Moltes associacions valencianistes com círcul cívic i la associació de víctimes del terrorisme van a prendre cartes en el assunt i no podem tolerar que personages en càrrec públic fomenten actes que van contra la constitució i el nostre estatut d´autonomia .

el proetarra Fermin Muguruza en Burjassot 


Este blog carrega moltes voltes contra el pp cuant el fa mal i també contra el psoe pero la alternativa al bipartidisme no pot ser esta coalició que renega de lo nostre ,dona recolçament a grups musicals proetarres com Fermin Muguruza o vol traure escopetes per a llevar al pp del poder.
Si volem que casos com el de Burjassot no es puguen repetir en cap poble de la comunitat valenciana els que sentim molt dins la nostra terra tenim que unir mos i evitar que més alcaldes com este governen els nostres pobles i ciutats  . Perque com diu un grup de facebook majoritàriament de gent de Burjassot : 

NO VOLEM UN ALCALDE CATALANISTA AL NOSTRE POBLE .

Comentarios

  1. hola buenos días
    tengo que aclarar que esa fachada no es del ayuntamiento de Burjasot,sinó del ayuntamiento de Onteniente,y tampoco es la señera catalana..es la bandera municipal,bandera del reino de Aragón,que adoptó el pueblo cuando fue conquistado por Jaime I en 1244 y se incorporó al reino de valencia

    http://es.wikipedia.org/wiki/Onteniente

    ResponderEliminar
  2. Gracies rectificaré el articul cuant tinga un rato

    ResponderEliminar
  3. "y tampoco es la señera catalana..es la bandera municipal,bandera del reino de Aragón,que adoptó el pueblo cuando fue conquistado por Jaime I en 1244 y se incorporó al reino de valencia ..."

    lo dit, que la cuatribarrà també és una amenaça per vostés ... l'escut de Massamagrell no té blau ... no podem compartir res ni amb Aragó ni amb Catalunya. Ni cuatribarrà, ni llengua, res.

    Som antivalencians i volem l'extermini de València, para que pase a ser la Valencia española sometida a Madrid, a la gloriosa lengua y culturas españolas, el valenciano lo adoramos pero ni lo hablamos(solo lo hablamos mezclado en castellano, valenciano y taranà cuando hay que hacer frente a los radicales etarras independentistas catalanes) ni sabemos escribirlo, ni queremos aprender, adoramos a la monarquía borbónica y nuestra más adoración al nacionalcatolicismo. Viva España, Viva Valencia.

    ResponderEliminar
  4. NO VOLEM UN ALCALDE CATALANISTA AL NOSTRE POBLE:

    Segons el vostre raonament ... Bailach és catalanista no?

    Aço és de psiquiatric. Catalanistas. Antivalencianos. Independentistas. Terroristas. Radicales - Moderados. Violentos. ... encefalograma plano.

    ResponderEliminar
  5. No conec molt al Sr. Miguel Bailach pero si a alguns del seu entorn i tindran molts erros i defectes pero gracies a deu catalanistes no son . Un atre tema es que el seu partit deixe els temes culturals en mans de catalanistes que aixina es .Una cuestio que denuncie continuament en el meu blog .Ara el alcalde de Burjassot si es catalanista .

    ResponderEliminar
  6. Portes un cacao de por .No por denunciar el catalanisme vull ser mes espanyolista o menys . Soc. Sencillament lo mateix que tu valencia i Espanyol ara lo que tinc molt clar es que yo ni els valenciana no som ,ni hem sigut , ni serem catalans a vore si vos entereu d una Vega per totes .

    ResponderEliminar
  7. publiquen cosas que de verdad les interesa a la gente como que se ha abierto el plazo para que los estafados ,engañados,robados, por las participaciones preferentes de bankia pueden acudir al arbritaje,ya que los demas partidos politicos de este pueblo no les interesa nada lo que les pasa a sus vecinos,espero que ustedes publiquen la informacion gracias.

    ResponderEliminar
  8. som valencians MAI CATALANS!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  9. Tiene usted razón voy a escribir al respecto ,un saludo .

    ResponderEliminar
  10. Quina serie de barbaritats escrius i que mal escrites (per cert)... RedSkins i ProEtarres atacant la nostra terreta, a un el varen matar la ultra dreta i l´altre canta cançons en basc, aço no es pot soportar, rescateu-mos per favor!! Mentrestant la la bona gent del GAV fa unes pintades en un mural inaugurat per els xiquets de les trobades d´escoles en valencià on possa: "NO PODRÀN RES DAVANT D´UN POBLE UNIT ALEGRE I COMBATIU", aixo si que es deplorable.
    Com diu Fermín:"En la Comunidad de Madrid y en la Comunidad Valenciana hay gente que sigue el manual de Goebbels a rajatabla."

    ResponderEliminar
  11. Es cuestio de opinions pero el articul esta molt ben escrit en llengua valenciana catalanades o subnormalisat no trobaras en este blog .
    Guillem agullo va morir en una pelea entre red skins i skins de ultradreta no era un angelet i la seua mort deplorable com la de cualsevol jove ha sigut utilisada per el catalaniSme radical i feixista com a mártir . Yo no Soc.del gav pero tinc molts amics que si i no se res de pintades pero si se que les trobades es una forma de manipulacio com la que feia goebbele que parles .El catalanisme es feixisme .

    ResponderEliminar
  12. Home ben escrit segons les teues normes estará (no ho puc discutir per que no les conec), pero no me pots negar que falten molts signes de puntuació. Si he de llegir fins que me falta l´aire, ben escrit no deu estar, pense jo. Hi ha que utilitzar les comes i tot aixó.

    Açí tens lo que han fet els teus amics del GAV (Grup d´Acció Violenta), o algo aixina deu ser, no ho tinc molt clar.

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200388497689341&set=a.2163301036388.266080.1062457688&type=1&theater

    El catalanisme es feixisme... Lo que no es feixisme es tractar de censurar a uns artistes per cantar coses que no t´agraden i que no tracten de violentar a ningú, només per que son contraris als teues ideals.
    PD: Que estrany es que sempre que es barallen feixistes i antifeixistes, el que acaba mort es el redskin... Curiós no?

    ResponderEliminar
  13. No insultes al GAV, si no fuera por ellos el totalitarismo catalanista camparía por todas partes, por cierto el martes a las 19 horas en burjassot hay una concentración patriota ,contra el alcalde catalanista y sus decisiones totalitarias. R.V.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL