25 D´ABRIL DE 2013


         



          Segurament per als nostres avant passats les conseqüències de la batalla d´Almansa el 25 d´abril de 1707 no varen ser tan greus com les que els valencians del segle XXI estem vivint .
La pèrdua de la guerra per part dels maulets va significar la pèrdua dels nostres furs i autogovern pero mai es va ficar en entredit la singularitat i la personalitat del poblevalencià .
Hui grups de radicals catalanistes cada volta més envalentits per 30 anys de catalanisme i despersonalisacio dels governs del pp i psoe se manifesten en tota impunitat pels nostres carrers .Insultant-mos ,diguent als cuatre vents mentires del nostre passat i el nostre futur ...i així  mos deixa un bagage molt trist en un regne orgullós i mes històric que ningú  convertit en el llevant feliç versus comunitat valenciana o convertit per atres  en un país de conte de fades dins del imperi del totpoderós Artur Mas .

Als valencians mos han enganyat els encantadors de serps desunint mos ,despersonalisant mos ...portant-se el nostre cor de poble,  la nostra anima perque no se donàvem conte que mos estaven furtant el futur al mateix temps que estaven pendents de la america´s cup , la volvo ocean rais o la formula 1 .

insults a lo més sagrat dels valencians el 9 d´octubre de 2008 


Demà 25 d´abril es una data per a recordar , per a recordar que una volta varem ser un regne influent en tota Europa i que la única manera de eixir de la crisis es juntar-mos els valencians i anar tots a una .
Tornar a recuperar el nostre camp que de sempre mos va donar de menjar a nosatres i a tota Espanya ...recuperar la competitivitat dels nostres sectors industrials ara afonats per la política de escaparat del govern valencià i la falta de financiacio i inversions del govern de Madrit .Ampliar i modernisar el nostre sector turístic davant la competència que els macrocomplexos que es preparen tant a Madrit com a Catalunya no perjudiquen el nostre sector turístic 

Els valencians de sempre hem sigut fidels al estat espanyol i a canvi hem sigut els grans damnificats i moneda de canvi tant pels governs del psoe com els del pp .
Ara com en el segle XVIII i XIX en la castellanisació de la societat valenciana vivim unprocés semblant en la catalanisació que mos imponen en la avll  en el impuls irecolçament del govern valencià un perill de mort per a la milenària llengua dels valencians que agonisa davant la seua normalisació en un clar intent de convergència en la llengua dels catalans .
Hui tenim açí els autèntics botiflers governant la nostra terra o en la oposició  i no son millors els que van en camisetes denunciant-los al mateix temps que neguen la nostra personalitat com a poble rodejats de gossos i flautes .
Per això els que recordem esta data com una de les més trists de la nostra historia devem juntar-mos i donar als valencians una alternativa a tota esta pudor política que mos rodeja que mos seguirá venent al millor postor en tal de seguir agarrats a la poltrona del poder o poder conseguir-lo .




PERQUE CUANT EL MAL BE D´ALMANSA A TOTS ALCANÇA 

Comentarios

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL