NO ES POT CONSENTIR


¿DONCS ? Artur Mas no lo haguera dit millor .



       Me te igual que alguns me critiquen o s´enfaden  pero aço no es pot consentir i si el consentim i mos dona igual , estem perduts com a poble  . Aço no es política com diuen alguns es que a les falles li estan furtant la seua personalitat valenciana i mos estant imponent un atra . 
Que yo sàpia les falles son una festa valenciana i no de Barcelona , Lleida o Tarragona i ¿si es una festa valenciana perque mos fiquen els cartells d´explicació del monument d´algunes falles de Massamagrell  en algunes paraules catalanes ?  .No me puc creure que els fallers ya les importe molt poc defendre lo nostre .
Ya vaig criticar el llibret de les falles per lo mateix ,  pero ara els cartells d´alguna falla son ofensius per que fiquen paraules que no son nostres  . Com a valencianiste i amant de les falles i la nostra cultura tinc que protestar .¿Que pasaria si ficarem els cartells en angles ,o en frances ,? .La gent protestaria perque no es nostra llengua puix lo mateix en el catalá que no es nostra llengua . I per lo menos en este cartel esta barrechat .
Home ya que empleen termes valencians com el lo no fiques barbarismes com doncs . Este es un eixemple pero no l´unic i no vull criminalisar a ningu pero un poquet de mirament .


Comentarios

  1. Las fallas son una critica no para que usted las critique,ya se a que partido no votare en las elecciones, creo que esta desmereciendo mucho las fiestas

    ResponderEliminar
  2. Molt ben dit, Josep Carles.... No deguem consentir que mos furten la nostra personalitat... i els fallers deurien de tindre-ho en conte.

    ResponderEliminar
  3. Es usted libre de votar a quien quiera ahora si mi crítica le parece excesiva o fuera de lugar dudo que nunca nos votara hiciera yo esta critica o no la hiciera ,prefiere que el poder haga lo que le de la gana y estemos apesebrados y serviles ante la imposición catalanista en las escuelas ,universidades ,medios de comunicación y ahora las fallas . Pues no amigo ,no estoy en política para que gente como usted me vote o me deje de votar sinceramente me importa un comino para eso están otros los que viven del cuento y le dirán y le prometerán lo que usted quiere escuchar y usted contentó ira a votarles y luego como siempre le engañarán , venderán lo suyo y lo de todos al mejor postor y usted en los bares los defenderá . Siga votándoles ellos se lo agradecerán .

    ResponderEliminar
  4. Gracies José Manuel per el teu recolçament .

    ResponderEliminar
  5. Pareix mentida que tant que defeneu el valencianisme, escrigueu en castellà.

    ResponderEliminar
  6. En este blog s´escriu en llengua valenciana i en castellà o llengua espànyola i te vosté rao en que en el blog tenia que escriure més en la nostra llengua valenciana i vaig a intentar que siga un 50% ,50% .

    ResponderEliminar
  7. Todo mi apoyo al blog y al valencianismo.

    ResponderEliminar
  8. hace mucho tiempo que el mundo fallero se vendio al pp y ahora nadie osa toser ni criticar al pp publicamente -que tiempos aquellos en los que el mundo fallero era apolitico-

    ResponderEliminar
  9. Este matí, pasejant per una falla de València. Estaven traguent la senyera i el president de la falla li ha armat una a un músic, ja que han tocat el himne de Espanya... L'únic que han fet a sigut donarli honors a la senyera. Tamé podíen fer com els trompeters del corpus i començar les primeres estrofes del himne regional, pero siguent espanyols i valencians, crec que dona lo mateix. Visca Valencia i visca les falles

    ResponderEliminar
  10. Home no es lo mateix .El himne que toca en les falles es el nostre .Pero no soc dels que pìta al espanyol .Som valencians i espanyols .
    Gracies per el seu comentari .VIXCA VALENCIA I VIXCA LES FALLES .

    ResponderEliminar
  11. El que no es pot consentir és confondre el català amb el valencià estandaritzat, escrit. El que no es pot fer és que cadacú escriga conforme parle i a més, amb les regles ortogràfiques que en cada moment ens apeteix.
    Em sembla una crítica populista, poc constructiva i sense fonament dirigida a una comissió fallera preocupada per la nostra cultura i tradicions. T'ho assegure.
    SIGNAT: Una fallera MCG

    ResponderEliminar
  12. Doncs no es valencia ni subnormalisat ni real es catala i la comisio va llevar els cartells com te que ser .Gracies per el seu comentari

    ResponderEliminar
  13. Sense cap intenció d'ofendre: hem d'assegurar-se del que diem. Ningú va llevar els cartells pel "doncs", ni per ninguna crítica sense fonament.
    Gràcies

    ResponderEliminar
  14. EL 18 DE MARÇ VAIG ANAR A LA FALLA EN CUESTIO EN EL REGIDOR ANTONIO CALVO I ELS CARTELLS HAVIEN SIGUT RETIRATS DE LA SEUA UBICACIO . ESTAVEN AMAGATS EN UN RACO A ON NO ES PODIEN VORE . VAREN FER LO MATEIX QUE YO HABRIA FET EVITAR LA POLEMICA .CHAPÓ A EIXA FALLA .

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL