TRISTOR PER EL LLIBRET DE FALLES


      
       He pogut vore un any més el llibre de falles de Massamagrell . Vull desijar la millor de les sorts a la nova falla mas de grell del nostre poble . La festa poc a poc va a més i en els temps que estem vivint que Massamagrell tinga una nova comissió festera es una bona noticia .

Pero un any més el llibret de falles ha passat per el rodell del censor de l´ajuntament . El departament d´immersió llingüística de l´ajuntament fa el seu treball i el llibre está ple de paraules que no son valencianes :

Jo, nosaltres ,aquestos ,amb ,xiquet , ja .... plenen un llibre que deuria ser una expressió de valenciania i en lloc d´això es la imposició per decret d´una llengua inventada que no es nostra i la seua convergència en la catalana .
Tota la vida coneixent als valencians com els che´s i ara mos la lleven fins en el che que bo , o en chiquet ...

El pp de Massamagrell com el de tota la comunitat es el partit que més esta fent per a destruir la milenària llengua dels valencians i la seua riquea .

Un partit que parla de valenciania al mateix temps que ha traicionat lo més sagrat que tenim els valencians . 
No tenen prou en afonar la nostra economia i massacrar a les nostres empreses i famílies en imposts  i deixar tirats als nostres llauradors sino que també fins el llibret de falles mos imponen un dialecte infecte que porten 20 anys impost en calçador .Molta gent jove dirà que això es lo que li ensenyen a la escola i es veritat es el dialecte infecte que ningú ha parlat mai que el pp i la seua avll mos imponen en les escoles , els mijos de comunicació i les administracions 

A vore si els fallers més valencianistes son capaços de dir prou i cada falla deMassamagrell faça el seu llibret en llibertat per que trauran més ingressos i ningú elsimpossará ni els continguts ni com expressar-lo . 

He pogut vore llibrets de fa anys i dona gust com els festers i fallers expressen la seua valenciania com te que ser en la llengua dels seus pares i no en eixe invent lleig .Comentarios

 1. Quan de fill de mala mare hi ha per ahi... disfrassats de valencianistes....

  ResponderEliminar
 2. perdona que te torne a correguir per el teu error, pero el llibret no te absolutament res a vore amb el ajuntament !!!!! el fà la junta local amb la imprenta que ells volen i no pasa cap filtre del ajuntament !!! mes que res per a que te informes antes de parlar !!!! atra cagaeta mes que poses al teu blog i ja van uns quants !!!! sempre teu dic INFORMAT ANTES DE ESCRIURE... pero ni caaaaaaas !!!! aixina te va !!! un saludo

  Fran carbonell
  Regidor de Festes i normalització linguistica

  ResponderEliminar
 3. Si sí ara me contes un atra de indios , lo matéix que el más de grell no está gens manipulat i es un primor de pluralitat .
  Si fora com dius perque no com a regidor de normalisacio lingüística Li digues a la imprenta que publique paraules valencianes ?.
  ¿O eres catalanista Fran ? . ¿Creus en la unitat de la llengua ? .
  O cara a la galería diues Blanc i despres fas negre .¿No es aixo lo que fa el teu partit? .
  Rigor ,prou d enganyar als valencians .

  ResponderEliminar
 4. aixo de normalitzacio llinguistica sona malament.....pareix de atre temps... quant al nostre territori estava prohibit parlar en llengua materna.. valenciana...
  tot baix el control del poder....

  ResponderEliminar
 5. Asi no enganyem a ningu !!! Sino pregunta en la teua falla i te informes un poquet antes de escriure !!Que el unic que enganya en noticies falses i manipulades (a la teua manera)eres tu.

  Fran

  ResponderEliminar
 6. Si despres diuen que no controlen res , lo que n hi ha que preguntar es ¿que no controlen?

  ResponderEliminar
 7. Como miembro de junta local q soy puedo asegurar q el libro de fallas esta hecho por nosotros y que el ayuntamiento no tiene nada que ver con el. Antes de hablar y criticar hay que informarse.

  Cristina Yuste

  ResponderEliminar
 8. Hola, soy miembro de Junta Local de massamgrell, y el llibret nos curramos nosotros y lo hacemos como nosotros queremos. Me parece muy fuerte que utilices algo totalmente ageno a la política para arremeter contra un partido politico. Asi que me remito a lo que dice Fran, concejal de fiestas, cuando dice que antes de criticar algo infotmate un poquito porque sino la cagas.
  Solo me queda decirte que felicidades por la cagada mas monumental de siglo
  CRISTIAN MOH SOTO

  ResponderEliminar
 9. A por cierto, no soy catalanista ni mucho menos, pero tampoco quiero ser de la misma ideología que la tuya porque deja mucho que desear.

  ResponderEliminar
 10. Como miembro de Junta Local y en mi caso además pertenezco a la corporación municial quería contestarte a las palabras que le has realizado al concejal Fran Carbonell. En ningún caso el ayuntamiento influye en la redacción del "Llibret de Falles", deberias de saber que cada falla redacta sus páginas voluntariamente informando de actos etc que van a realizar y conforme queda escrito Junta local lo hace llegar a la imprenta. En ningún caso como dice arriba Fran el ayuntamiento influye en la redacción.
  Un saludo
  César Gil

  ResponderEliminar
 11. Querido amigo. Expresarle desde estas líneas mi más sincero rechazo a este escrito. Ya que como componente de junta local fallera, terminas de "tirar por el suelo" todo el trabajo que hemos realizado durante este año. Decirle que esta totalmente equivocado en lo escrito anteriormente, el ayuntamiento de Massamagrell no tiene nada que ver en la confección de este libro, eso es tarea de los miembros de junta local. Pedirle que antes de manchar el nombre de una agrupación se informe bien, ya que, a puesto en entre dicho el trabajo realizado por todos sus miembros. Recordar le que, en la actualidad, por suerte o desgracia, tenemos que seguir unas normas lingüísticas.

  Espero una rectificación en breve.

  Un cordial saludo.

  ResponderEliminar
 12. Los miembros de junta local seguimos esperando sus disculpas en esta noticia, no nos interesa nada si expojove si el pp y los royos politicos que usted se lleve con ellos, solo queremos que niestro trabajo y el de todas la fallas de massamagrell se mire con dignidad,saludo

  ResponderEliminar
 13. Mira el siguiente articulo de este blog creo que allí encontraras lo que buscas .

  ResponderEliminar

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

Entradas populares de este blog

SUBIDA BRUTAL DE LOS RECIBOS DEL AGUA

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL DIARIO LEVANTE IMPLICA AL CONCEJAL SANICOBALDO EN LOS DESPILFARROS DE EMARSA