EL ELEFANT GRAN



Benjamin Lafarga president de renovacio política 



      Estic tot el fi de semana en casa gripós en una afonía de por pero no conseguix desconectar de les reds socials i m´arriven noticies que no puc deixar pasar .
El passat dimecres vaig assistir en la facultat de dret del campus de tarongers a una conferencia de regeneració democrática . En eixa conferencia organisà per la associació de politolegs participaven representants de 4 formacions minoritàries que en el futur poden representar una alternativa reial al bipartidisme de hui .
Sociedad civil , units per valència el nostre renovació política i un partit nou que es diu alternativa blanca o algú aixina .
Tots aportaren la seua visió de com donar un aire fresc a la política especialment Benjamin Lafarga president de renovacio política que agrada moltisim als assistents . Pero el chic de la película com digam en el meu poble al que te molt de afany de protagonisme va ser Carles Chovi de abans de uv després de opció nacionalista valenciana , després de units per valència i ara pareix ser de un partit que es diu centredemocràtic valencià .


Chovi no va aportar absolutament res en cuestió de regeneració democrática a soles chistes per a agradar al personal al mateix temps que atacava a els que si aportaren idees renovadores per a regenerar la vida política . Pero va dir un eixemple molt clar de lo que tenen que fer els partits chicotets per a canviar la situació de dificultat màxima que el fiquen els grans per a llevar-li'l cota de poder .

Nosatres son formigues a la que un elefant gran chafa tots els dies el formiguer i en caque les formigues intenten moltes voltes parlar en el elefant per a que no li chafe el elefant no els escolta i la única manera de plantar li cara es fer se elefant .

Esta clar els partits menuts tenim que fer se elefants i que els mijos mos escolten i donen repercussió al nostre misaje . Pero ¿com fer se elefant ? .
O tens molts diners per a fer te publicitat pagant i els invertixes be o la unica alternativa es unirte en tots els partits que pensen com tu .
Li vaig preguntar a Chovi per si estava obert a pactes en atres formacions . Me va dir que si perque ell volia ser elefant pero .¿En quines formacions ? . ¿Seguira defenent el seu nou partit la normativa catalanista de la avll ? . ¿O tornará a les normes de la racv o les del puig que son les de la llengua valenciana ? .



Renovacio política vol la unió dels valencianistes baix unes mateixes sigles .
I les volem perque hem naixcut de un grup de facebook que es diu plataforma per a la unio del valencianisme polític 
 Necessitem recuperar 20 anys perduts d ´enganys , traïcions i decadència .Ha arribat l´hora del valencianisme polític pero sense trair els nostres arrels que mos cataloguen com a defensors de lo valencià afonat pel desgovern del partit popular .

Voleu ser elefants i que els valencians mos vegen com alternativa puix amics o anem tots junts o no deixarem mai de ser formigues .


Vos deixe algunes de les mides que proposà Benjamin Lafarga president de renovacio política  als assistents de la universitat de dret :

Promoure una verdadera separacio dels Poders de l'Estat.
Reforma del sistema de Partits.
Propiciar la participació de Polítics independents.
Reducció de l'Administració Política.
Millora de l'Administracio publica.
Reforma del Sistema electoral.
Fi d´els privilegis dels polítics.
Aprovar una nova llei d'incompatibilitats.
Es imprescindible una Reforma del Còdic.
Major pluralitat en els mijos de Comunicació.
Mides econòmiques.
Per lo que resulta totalment necessari l'obertura d'un procés constituent en el fi de regenerar totes les institucions.





Comentarios

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL