ALS VALENCIANS MOS HAN AFONAT | EL BLOG DE MASSAMAGRELL

NUEVO BLOG DE MASSAMAGRELL

NUEVO BLOG DE MASSAMAGRELL
OPINEMOS EN LIBERTAD QUE ES DE LAS POCAS COSAS QUE AUN SON GRATIS

Buscar este blog

ALS VALENCIANS MOS HAN AFONAT

Written By jose carlos Grau on domingo, 13 de enero de 2013 | domingo, enero 13, 2013

          
Jose carlos Grau president de renovacio politica en Massamagrell         Hui he llegit en un diari que la desocupació jovenil ya aplega al 56% i possiblement en la comunitat valenciana siga encara més alt . No se si el ministre de treball o el conseller de treball açí en la comunitat dormiran tranquils per les nits pero si es aixina es que tenen la cara molt dura . Al govern popular se li acaben les escuses . Ya governen més d´un any i es hora de que complixen les seues promeses electorals . I desgraciadament porten un any retallant-mos drets i pujant-mos imposts per lo que difícilment el consum va a dur mos a una recuperació económica .

      Si tenim que destacar que ni un dels càrrecs polítics ha deixat de percebre el seu sou i continuen cobrant la majoria d´un fum d´organismes públics i d´empreses publiques .

    El pp afona al treballador , al chicotet empresari per a mantindre el tinglado dels polítics i  dels banquers . Estem sanejant els contes dels bancs i ells estan tirant treballadors al carrer i continuen negant el crèdit a famílies i empresaris .

  I cuant la barca s´afona les rates son les primeres en abandonar lo i en este cas elspolítics catalans que damunt la nefasta situació del país tan necessària de colaboracióentre tots ells preferixen anar a la seua i demanen una independència per a continuar per damunt de les lleis i de la constitució .

I la estratègia sempre ha segut que Balears i valencians mos unim com a súbdits delgloriós imperi català .Per això el govern català davant la tolerància i meninfotisme de la societat i govern valencià continua llavors a la crisi invertint molts millons d´euros en associacions i partits d´àmbit catalanista.Tinc constància que a les illes es encara pijor per que el procés de destitució d´una cultura autòctona per la comú del imperi esta més abançat .

Acció cultural del país valencià de Elíseu Climent es la entitat que s´encarrega de que els valencians poquet a poquet sigam més catalans i tenen dos armes la cultural i la educació . Els seus socis estan entre tots els partits d´esquerres partidaris de vendre la nostra cultura i els nostres arrels .
Famoses son les seues trobades de escoles que no son sino una llamentable manipulació dels chiquets tolerada per alcaldes i regidors de tots els partits .(Per els nostres no per supost) .

I el referent del catalanisme triumfant en la nostra comunitat es compromís-bloc un partit que ha segut crític contra el pp pero es complice al igual que la resta en mantindre sous millonaris .Un partit que igual va al nou d´octubre que a  la diada catalana a rendir pleitsal amo Artur Mas . El partit de les camisetes pero sense renunciar als privilegis que denuncien . Un partit que ha conseguit unir a pp i psoe en vari os pobles per els disparatsdels seu regidors i alcaldes .  Si alguna volta governen estos seria la puntilla per a una societat cansada de corrupció , incompetència , privilegis , catalanisme a mansalva , desocupació , deshonaments ,folgues ,balafiament . Una prova del seu sectarisme la teniu 

COMPROMÍS, PSPV Y EU REDUCEN LA AYUDA A DISCAPACITADOS Y CREAN UNA SUBVENCIÓN A ACPV EN ALCOYYa podem vore vostes mos lo estant llevant tot fins els nostres arrels , la nostra llengua i la nostra cultura . 
Tots els partits en representació en el parlament valencià son culpables de que la societat valenciana estiga en el pou i tota la riquea cultural i econòmica hui no queda res . 
Es hora de que els valencians mos unim i li demanem contes a esta classe política culpable .

Es hora de la renovació política 


0 comentarios:

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

ULTIMS ARTICULS

Blogger templates

EL NOU VALENCIANISME

Vull que este blog servixca per a desmontar les mentires del poder i defendre a los que hui no tenen ni veu, ni vot ...milers de valencians, valencianistes que han vist com el pp ha defraudat la seua confiança en que sabrien defendre la terra valenciana i els interessos dels valencians . Este blog es de vosatros, dels valencianistes de Massamagrell, de l´horta nort i de tot el regne de Valéncia, per que junts podem dir a uns i a atres que ya n´hi ha prou de atacs a la nostra terra, a la nostra economía , al nostre camp , a la nostra cultura , som i serem valencians i cap de fora te que vindre a dir mos lo que tenim que ser .

EL ORAGE A MASSAMAGRELL

VISITES

PER UN DOMINI DELS VALENCIANS

comparte en facebook

ESTEM EN BLOGAZOS

Blogazos.com. Directorio de Blogs en Español
Jose Carlos Grau 2011. Con la tecnología de Blogger.

UNETE A LOS AMIGOS DE ESTE BLOG