ALS VALENCIANS MOS HAN AFONAT

          
Jose carlos Grau president de renovacio politica en Massamagrell 



        Hui he llegit en un diari que la desocupació jovenil ya aplega al 56% i possiblement en la comunitat valenciana siga encara més alt . No se si el ministre de treball o el conseller de treball açí en la comunitat dormiran tranquils per les nits pero si es aixina es que tenen la cara molt dura . Al govern popular se li acaben les escuses . Ya governen més d´un any i es hora de que complixen les seues promeses electorals . I desgraciadament porten un any retallant-mos drets i pujant-mos imposts per lo que difícilment el consum va a dur mos a una recuperació económica .

      Si tenim que destacar que ni un dels càrrecs polítics ha deixat de percebre el seu sou i continuen cobrant la majoria d´un fum d´organismes públics i d´empreses publiques .

    El pp afona al treballador , al chicotet empresari per a mantindre el tinglado dels polítics i  dels banquers . Estem sanejant els contes dels bancs i ells estan tirant treballadors al carrer i continuen negant el crèdit a famílies i empresaris .

  I cuant la barca s´afona les rates son les primeres en abandonar lo i en este cas elspolítics catalans que damunt la nefasta situació del país tan necessària de colaboracióentre tots ells preferixen anar a la seua i demanen una independència per a continuar per damunt de les lleis i de la constitució .

I la estratègia sempre ha segut que Balears i valencians mos unim com a súbdits delgloriós imperi català .Per això el govern català davant la tolerància i meninfotisme de la societat i govern valencià continua llavors a la crisi invertint molts millons d´euros en associacions i partits d´àmbit catalanista.Tinc constància que a les illes es encara pijor per que el procés de destitució d´una cultura autòctona per la comú del imperi esta més abançat .

Acció cultural del país valencià de Elíseu Climent es la entitat que s´encarrega de que els valencians poquet a poquet sigam més catalans i tenen dos armes la cultural i la educació . Els seus socis estan entre tots els partits d´esquerres partidaris de vendre la nostra cultura i els nostres arrels .
Famoses son les seues trobades de escoles que no son sino una llamentable manipulació dels chiquets tolerada per alcaldes i regidors de tots els partits .(Per els nostres no per supost) .

I el referent del catalanisme triumfant en la nostra comunitat es compromís-bloc un partit que ha segut crític contra el pp pero es complice al igual que la resta en mantindre sous millonaris .Un partit que igual va al nou d´octubre que a  la diada catalana a rendir pleitsal amo Artur Mas . El partit de les camisetes pero sense renunciar als privilegis que denuncien . Un partit que ha conseguit unir a pp i psoe en vari os pobles per els disparatsdels seu regidors i alcaldes .  Si alguna volta governen estos seria la puntilla per a una societat cansada de corrupció , incompetència , privilegis , catalanisme a mansalva , desocupació , deshonaments ,folgues ,balafiament . Una prova del seu sectarisme la teniu 

COMPROMÍS, PSPV Y EU REDUCEN LA AYUDA A DISCAPACITADOS Y CREAN UNA SUBVENCIÓN A ACPV EN ALCOY



Ya podem vore vostes mos lo estant llevant tot fins els nostres arrels , la nostra llengua i la nostra cultura . 
Tots els partits en representació en el parlament valencià son culpables de que la societat valenciana estiga en el pou i tota la riquea cultural i econòmica hui no queda res . 
Es hora de que els valencians mos unim i li demanem contes a esta classe política culpable .

Es hora de la renovació política 


Comentarios

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL