UN NOU D´OCTUBRE MÉS SOCIAL








He vixcut molts dies de la pàtria valenciana ,pero mai havien segut plataforma per a lareivindicació sindical i laboral . Fins hui que els treballadors de ferrocarrils de la generalitat valenciana i de ràdio televisió valenciana han pres lliteralment el voltants de la estàtua deVinatea esperant als càrrecs polítics en defensa dels seus llocs de treball .



No criticaré el dret democràtic de esta gent per a defendre el seu forment pero crec que la processó cívica no es el millor moment ,puix es el día per a reivindicar lo nostre que mos unix com a poble .



Per atra banda ha segut la presentació per a molta gent del nou proyecte valencianista RENOVACIO POLÍTICA . Un grup de voluntaris hem repartit milers de tríptics entre els valencians donat a conéixer-mos al poble valencià.

grup de voluntaris de renovacio politica en el poeta de la llengua valenciana  joan benet 


Per atra part una volta més tenim que llamentar la presencia insultant del bloc/compromís . En la idea de confondre al poble valencià envien una representació a la processó en senyeres al mateix temps aniran la majoria a la vergonyosa  manifestació catalanista de esta vesprada que si tinguérem una llei de defensa dels nostres signes d´identitat que elpp va rebujar esta gentola no vindria a nostra casa a insultar-mos i vincular-mos en un catalanisme que no volem els valencians .

Una volta més els grups més numerosos han segut el grup d´acció valencianista que celebra el seu 35 aniversari en defensa de la personalitat valenciana i la pjv en la seua senyera gegant .

Comentarios

  1. no es por nada pero eso de la independencia habria que decirselo a los parados,ciudadanos que les van a quitar o quitado la vivienda,...seguro que no creo que les interese,por lo demas estoy de acuerdo contigo era un dia para manifestarse como pueblo por lo que nos une

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL