VALENCIANISTES A SOLES DIGITALS

Estem el el sigle XXI i les reds socials servixen per unir a gent de les mateixes idees .Yo no oculte les meues idees Soc. Valencianiste i lluite Per. Defendre la meua terra valenciana per aixo estic que tire fum per que em done conter que molta gent que presumix davant de les reds socials de ser lo a soles es a temps parcial i en cuant tanca el ordenador deixa de ser. Valencianiste militant i es un meninfot mes dels tres o cuatre millons que Tenim al nostre antic regne .Yo me reafirme en el meu valencianisme militant i lamente que front el atac del anterior articul al valencianisme en si i a la gent que Mos hem deixat la pell Per. Defendre els interessos dels valencians a soles dos persones fiquen comentaris Per a defendre mos .
Estem dividits pero Mos unix mes coses que Mos separen Per. Aixo front a la critica Tenim que ser uno i si no el valencianisme polític mai tindra cap oportunitat de tornar a influir en la societat valenciana.

Comentarios

  1. Totalment d´acort. Massa valencianistes amagats raere d´un perfil fals de Facebook o Twitter, pero incapaços de sentar-se en una taula i mirar als ulls. Incapaços de contribuir a crear i contruir. Incapaços de colaborar i aportar idees, treball i/o diners.

    Massa tecla... sempre amagats... sempre de tapadillo... Afortunadament, som més els que treballem i volem construir.

    Un abraç.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL