REINVENTEM LA COMUNITAT VALENCIANA

      

Me incorpore al blog per a portarvos pau i esperança  soc  Pericles i visc a  Massamagrell 



      Ningu salvo un que no vol vore  pot negar que el PP de nostra comunitat mos ha portat per arenes bellugadices . El ser mes pixorros que ningu , el tindre els millors events , l'atraure als amics dels meus amics mos ha portat en que hui sigam l'eixemple de balafiament , de presunta Corrupciò i amiguisme . Pero lo que a qualsevol valencià que vol esta terra mes li dol es que mos miren de dalt a avall i sigam objecte de befa i pitorreo .Gracies a la nefasta gestio d'uns senyors que porten 20 anys governant hui som protagonistes de primera llinea de la crisis . Erem eixemple de superacio , de riquea ,de prosperitat . Erem l'Espanya FERTIL , les Espanya rica de la costa que en el desarrollisme dels anys 60 i 70 aglutinava tots els parabens :       Un sector agrari encara puixant , un sector industrial en ple desenroll , el turisme a millons .Creixiem al nivell d'ALEMANIA i se dia llavors que Espanya tirada per regions com mosatros i Catalunya anava a superar en nivell de vida a la REPUBLICA Federal d'ALEMANIA a finals dels 80 .
      Era el milacre espanyol i eixe desarrolisme que fon galgat per la crisis del PETROLEO dels 70 feu que els pobles valencians abans exclusivament agraris se transformaren en centres industrials creant mils de posats de treball i espectatives de futur per a els mes jovens .
     Tot aço en 15 anys de socialisme i 20 del PP se ho han carregat . La societat mamprenedora , d'ilusio , de creiximent mori i naixque la societat de l'aspirant a funcionari , a lliberat sindical ,a viure de rendes , a CURRAR lo just i cobrar lo MAXIM .
I quan pedriem competitivitat a marches forçades pel canvi de valors arribà el BOOM de la rajola i tots a RENDIRLES PLEITESÍA donant la randa als sectors que mos habien fet prosperar .
    I ara ¿mos sorpren que tingam casi 700.000 parats en la COMUNITAT ? ,¿que mos queda ? , si ho havem venut tot : l'agricultura ,el textil , el calçat , el joguet , el moble , la ceramica ....o mengem del turisme i els servicis o ho tenim DIFICIL  . ¿O portem als chinencs per a que en volta de fer esclaus en el seu païs mos facen a mosatros ? . ¿Eixe es el model que oferix el PP?  o ¿els socialistes que proposen ? : ya se ¿que sigam tots funcionaris ? ¿ o lliberats sindicals i no CURRE ningu ? .
    O reinventem la COMUNITAT o eixim corrent  .Per descontat en uns i atres anem LISTOS .

Ningu salvo un que no vol vore  pot negar que el PP de nostra comunitat mos ha portat per arenes bellugadices . El ser mes pixorros que ningu , el tindre els millors events , l'atraure als amics dels meus amics mos ha portat en que hui sigam l'eixemple de balafiament , de presunta Corrupciò i amiguisme . Pero lo que a qualsevol valencià que vol esta terra mes li dol es que mos miren de dalt a avall i sigam objecte de befa i pitorreo .Gracies a la nefasta gestio d'uns senyors que porten 20 anys governant hui som protagonistes de primera llinea de la crisis . Erem eixemple de superacio , de riquea ,de prosperitat . Erem l'Espanya FERTIL , les Espanya rica de la costa que en el desarrollisme dels anys 60 i 70 aglutinava tots els parabens :       Un sector agrari encara puixant , un sector industrial en ple desenroll , el turisme a millons .Creixiem al nivell d'ALEMANIA i se dia llavors que Espanya tirada per regions com mosatros i Catalunya anava a superar en nivell de vida a la REPUBLICA Federal d'ALEMANIA a finals dels 80 .      Era el milacre espanyol i eixe desarrolisme que fon galgat per la crisis del PETROLEO dels 70 feu que els pobles valencians abans exclusivament agraris se transformaren en centres industrials creant mils de posats de treball i espectatives de futur per a els mes jovens . 
     Tot aço en 15 anys de socialisme i 20 del PP se ho han carregat . La societat mamprenedora , d'ilusio , de creiximent mori i naixque la societat de l'aspirant a funcionari , a lliberat sindical ,a viure de rendes , a CURRAR lo just i cobrar lo MAXIM .I quan pedriem competitivitat a marches forçades pel canvi de valors arribà el BOOM de la rajola i tots a RENDIRLES PLEITESÍA donant la randa als sectors que mos habien fet prosperar .    I ara ¿mos sorpren que tingam casi 700.000 parats en la COMUNITAT ? ,¿que mos queda ? , si ho havem venut tot : l'agricultura ,el textil , el calçat , el joguet , el moble , la ceramica ....o mengem del turisme i els servicis o ho tenim DIFICIL  . ¿O portem als chinencs per a que en volta de fer esclaus en el seu païs mos facen a mosatros ? . ¿Eixe es el model que oferix el PP?  o ¿els socialistes que proposen ? : ya se ¿que sigam tots funcionaris ? ¿ o lliberats sindicals i no CURRE ningu ? .
    O reinventem la COMUNITAT o eixim corrent  .Per descontat en uns i atres anem LISTOS . 


Comentarios

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL