AGARRATS A LES POLTRONES



 
Pericles colaborador del blog de Massamagrell  


     Dona igual que mos rescaten i mos tinguen que prestar 100.000 millons d'euros per a salvar als bancs .Dona igual que sigam eixemple de balafiament i malalta gestio en tota Europa , dona igual que mane el PP o el PSOE i que se caiga el mon .

     Aci ni un ni atre reduix ni un APICE els 450.000 carrecs politics de nostre païs . Retallades si els que facen falta pero als membres del partit no  . PP i PSOE son verdaderes agencies de colocacio molt mes efectives que l'INEM puix nomes basta en tindre un carnet i possiblement caure-li en gracia al jefe del partit .
Poden vostes comprovar-ho en els curriculums i experiencia d'alguns membres dels governs nacionals i autonomic o de determinats carrecs provincials d'ara o d'abans i entendran vostes perque nostre païs va a la deriva .
    Maria Rajoy acossat per totes parts sembla no acordar-se de que promete com atres moltes coses que no ha complit una  llei de reforma de les administracions publiques que reduiria drasticament el numere de carrecs politics eliminant duplicitats . Sembla que tallar per lo sa en el balafiament dels ultims anys no es prioritari i si ho es que els ciutadans paguem l'anet continuament d'una pesima gestio dels gestors actuals com dels anteriors .
   Aci se troben tots agarrats a les seues poltrones mentres el païs se despenya 'pel precipici .
Sr RAJOY governe per a els ciutadans i no per al seu partit el temps se li acaba

Comentarios

  1. lo mismo que si gobernaran otros partidos politicos distintos la :ejp,partido andalucista,ciu,bng,pnv,iu.Mira lo que esta pasando en UPyD aqui en Valencia ahora que se creen que pueden subir en sus filas estan librando una batalla por tener un puesto en la poltrona

    ResponderEliminar
  2. por eso hace falta una regeneracion de la politica los partidos tal cual funcionan hoy son un lastre para la sociedad

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

dejanos tu opinión

Entradas populares de este blog

A MIGUEL BAILACH NO LE IMPORTA MASSAMAGRELL SOLO LOS SUYOS

EL VALENCIANISME RECLAMA UN BURJASSOT MÉS VALENCIANISTE

LA WEB DEL AYUNTAMIENTO DE MASSAMAGRELL