LA OFRENA PLENA ELS CARRERS DEL NOSTRE POBLE | EL BLOG DE MASSAMAGRELL

NUEVO BLOG DE MASSAMAGRELL

NUEVO BLOG DE MASSAMAGRELL
OPINEMOS EN LIBERTAD QUE ES DE LAS POCAS COSAS QUE AUN SON GRATIS

Buscar este blog

Home » , , » LA OFRENA PLENA ELS CARRERS DEL NOSTRE POBLE

LA OFRENA PLENA ELS CARRERS DEL NOSTRE POBLE

Written By jose carlos Grau on domingo, 18 de marzo de 2012 | domingo, marzo 18, 2012
LA POLICIA TALLA EL CARRER MAJOR FICANT EL SEU COCHEUn any més el dia 18 de març es el dia gran per a les comisions falleres de Massamagrell .Es el día de la ofrena a la verge ,es el día de demanar gracies i demanar per que la crisi no acabe en la festa .Cada volta es més evident que ser faller es un luxe i la crisis está afectant a les nostres comisions .2012 es un any dur a on els presupostos s´han tingut que retallar peró 2013 si la situació económica no canvia pot ser el pitjor any per a la festa . Es hora de demanar a la mare de deu per la salut de la festa que a falta de diners les comisions tindran que triar d´imaginació .
Per a evitar la baixa de fallers per la crisis una idea sería ,buscar ingresos atipics ,fer un llibret per falla ,buscar patrocinis privats ,socis d´honor , crear la figura del abonat o pare de fallero ....
ajudar als fallers en paro per a que d´alguna manera puguen continuen en la falla ....
Este blog es fica a disposició de les comisions per a buscar idees .Podem crear un foro en els vostres comentaris i entre tots buscar solucions per a que la festa continue .

2 comentarios:

  1. Me parece estupendo lo de buscar ideas para que las fallas continuen

    ResponderEliminar
  2. Gracias por su comentario la idea es ayudar después de ver q muchos falleros de toda la vida han tenido q dejar de serlo por culpa de la crisis

    ResponderEliminar

dejanos tu opinión

ULTIMS ARTICULS

Blogger templates

EL NOU VALENCIANISME

Vull que este blog servixca per a desmontar les mentires del poder i defendre a los que hui no tenen ni veu, ni vot ...milers de valencians, valencianistes que han vist com el pp ha defraudat la seua confiança en que sabrien defendre la terra valenciana i els interessos dels valencians . Este blog es de vosatros, dels valencianistes de Massamagrell, de l´horta nort i de tot el regne de Valéncia, per que junts podem dir a uns i a atres que ya n´hi ha prou de atacs a la nostra terra, a la nostra economía , al nostre camp , a la nostra cultura , som i serem valencians i cap de fora te que vindre a dir mos lo que tenim que ser .

EL ORAGE A MASSAMAGRELL

VISITES

PER UN DOMINI DELS VALENCIANS

comparte en facebook

ESTEM EN BLOGAZOS

Blogazos.com. Directorio de Blogs en Español
Jose Carlos Grau 2011. Con la tecnología de Blogger.

UNETE A LOS AMIGOS DE ESTE BLOG